Výzdoba auta nevěsty. Jsou moderní ještě panenky?

Profilova fotka
Napište, jak plánujete nebo jak jste měli ozdobenou kapotu auta nevěsty. Je ještě moderní dávat panenky ?Nejvíce se mi líbí udělaná srdce z kytiček :-)
Odpovědět
Ahoj, my budeme mít asi medvídky-ty s těma záplatama,šedivý- nevěstu i ženicha. Ještě se chci jít zeptat kolik by stála nějaká menší kytka.Panenku nechci ani náhodou-nelíbí se mi.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj ivusenka.Tak my určitě neplánujeme panenku, nějak se mi to nikdy nelíbilo...Takže budeme mít klasˇickou kytičku na kapotě, jakou atd.to netuším.Ale spousta holek dává i různé plyšáky, medvídky, myšky atd. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Teď jste mi docela slušně rozmluvili tu panenku, jenže když zapátrám v paměti jaké mám doma plyšáky, hodil by se na to jeden hnědý medvídek, ale není lepší mít ty plyšáky dva, jednoho jako za sebe a jednoho za ženicha ?
Odpovědět
ivusenko,já panenku mít budu...líbí se mi to,už ji mám zamluvenou,sice bych nejradši hrocha,jako bude mít chechta,ale to by mi neprošlo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Iris : a to panenku máš zamluvenou z nějaké půjčovny ?Já ještě jednu vhodnou mám doma a maminka je šikovná, že by ušila bílé šatičky i zavojíček, ale je to takové dětinské, tak nevím, nevím ......
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, my budeme mit strapateho medvidka:) Ja nevestu a pritel zenicha:) uz je mame doma:) jsou kouzelni. jen doufam, ze nam je nekdo behem obradu neodmontuje:(
Odpovědět
Ivusenka: jo,budu ji mít z půjčovny,kde mám zamluvené i šaty a objednaná oznámka :-) Kytku na autě bude mít asi ženich... Ale dej si na auto,co chceš,v půjčovnách mají např. na auto i snubní prstýnky,holky mají v albech třeba i králíky a tak...udělej si to,jak se ti líbí,každý má jinou představu ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, já budu mít teda určitě kytku, panenka mi přijde trošku jako kýč, ale záleží na vkusu, někomu to může připadat zrovna vkusný :-)
Odpovědět
ziraf,jak říkám ,nejradši bych hrocha,ale ten mi neprošel :-D
Odpovědět
Ahojky, já ještě nevím, ale asi budu mít zrovna panenku. Mě se to líbí.. Iris, hlavně jí musíme přivázat nožičky :-) Jednou jsem viděla jet auto s nevěstou a jak foukal vítr, tak panenka ležela na zádíčkách a měla nožky nahoru :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Jako já to nemyslím nějak zle, každý má jiné představy, ale já tu panenku nějak nemůžu. Líbí se mi prostě květy.
Odpovědět
myshka,budeme to muset udělat pořádně :-D Asi to nechám na chlapovi,ten se na té malé nevěstě vyřádí,jak ji bude svazovat :-D :-D A nějak připevnit lehce ty šatičky. Ziraf,my to nebereme ve zlém ;-) ,kytky jsou taky hezké,ale tak nějak ,ani nevím proč,mě chytla ta panenka.
Odpovědět
Článek se načítá
Já plánuju na auto bílou plyšovou perskou kočičku, je asi 40 cm velká a vypadá krásně, jen se bojím aby mi ji někdo na parkovišti před zámkem nešloh !! :-( A ženichovi buď jen kytičku, nebo ozdobený cylindr, nebo plyšového lvíčka s cylindrem.
Odpovědět
Vždyť každá máme jiný názor, to je normální... :-)
Odpovědět
Ahoj holky, já u nás prosazuji kytku, už z toho důvodu, že nám budoucí tchyně bez jakéhokoliv dotazu koupila v Polsku 2 plyšové pandy na srdíčku s 2 polystyrenovými prstýnky, no hrůza, když si představím nějaké pěkné auto a na tom 2 pandy, tak z toho šílím. To bude ještě u nás veselo, tchýně to těžko zkousne, že má hodně jiný vkus :-))
Odpovědět
Ahojky! Taky by se mi libily medvidci, ale na veteranech by to vypadalo nejspis blbe.. ;-) Takze ja jdu do kytek a tylu.. Zalezi na aute.. Na dzipu by plysaci nebo panenka byly peknej ulet.. A muj budouci svagr (je zahradnik)jednou zdobil na svatbu kamion kytkama :-D
Odpovědět
to asi musel mít velkou spotřebu :-)) Ještě se chci zeptat, ten tyl se kupuje v obchodě s látkama? Kolik je toho potřeba?
Odpovědět
Tak to s těma pandama je horor, to bych nevěděla jestli se mám smát a nebo brečet :-) Taky mám takhle nápaditou tchýni :-)
Odpovědět
Všichni si klepali na čelo, jestli je normální :-)) Ale musí si zvyknout, že si to zařídíme podle našich představ a ne jejích. Tak to je moje lahůdka před svatbou a první problém ]-(
Odpovědět
My to teda máme za rok, ale očekávám podobný problém, i když si naivně říkám, že to snad proběhne v klidu :-)
Odpovědět
Tak až to oznámíte, tak všem řekni svou představu a třeba to všichni pochopí. A pokud ne, tak tě to stejně nemine ;-)
Odpovědět
Oni už to vědí, i tchýně (bydlíme s ní :-) haha ) a myslím že za tu dobu už pochopila, že si moc nic vnucovat nenechám, ale to víš že bude mít připomínky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
evule: pandy na aute haha :-D dovedu si to zive predstavit :-) Moje tchyne ma taky obcas ujete napady (jako udelat svatby u nich na vesnici v kulturaku apod.) - aspon se clovek ma cemu zasmat :-)
Odpovědět
To ano, ale při každé jejich návštěvě Polska trnu, co z ní zase vyleze. Jenže problém je v tom, že všichni komu to ukazovala tak z toho byli podle jejích slov pos...í :-) Jenže to byla starší generace a ona si teď myslí jak je to perfektní. No, uvidíme. Přeji vám všem aby se vám něco takového nestalo ;-)
Odpovědět
pandy?To je fakt síla :-D
Odpovědět
Moje sestra už si ze mě dělá legrácky, že mi svatebním darem koupila deku s pandama atd. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky,já budu mít na autě taky panenku,protože si myslím,že by ji nevěsta mít a ke svatbě to patří.Můj nastávající bude mít na autě buď prstýnky nebo klobouk,ještě uvidím co seženeme.Kytka je pěkná,ale tu bude mít nevěsta přece v ruce.
Odpovědět
Profilova fotka
Já ještě pořád nevím - medvídci se mi mooooc líbí, ale je to za prvé další výdaj, který by mi asi neprošel 8-) a za druhé na veteránovi by asi vypadali dost zvláštně. Kytka je taky nádherná, ale nemám představu, na kolik tak vyjde - asi celkem na dost. :-( (Brouk celkem obrací každou korunu - nebo lépe řečeno si dokáže zdůvodnit praktickoou a nepraktickou investici a já nemám sílu se hádat ;-) )A panenku taky moc nechci - je to okoukaný a já nebudu mít na sobě žádnej skvost, ale pouze jednoduché šaty. Tak možná tyl s kytkama..... Sama jsem moc zvědavá. =-)
Odpovědět
Mně by stačily jen stužky+myrta (třeba věnečky) nebo tyl. Medvědi nebo panenka, to mi připadá dětinské a kytku bude mít nevěsta ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mne se libi na aute kytka, takze budem mit mezi predni maskou a kapotou kytku a vecko ze stuhy. :o) . ...na bocni zadni okynka klasicky stuha s myrtovym koleckem ci jen stuha ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?