Vlastní SPZ na svatebním autě a troubení - nevadí to?

Ahoj holky, vetsina z nas ma ve svatebni den vlastni SPZ na auto nebo podle tradic troubi. Nezjistovala nektera z vas, zda s tim nema problem dopravni policie? Konkretne me zajima oblast Prahy. Nezda se mi, ze by svatebni kolonu policejti zastavili, ale znate to...Jistota je proste jistota ;-) Dekuji!
Odpovědět
že by zastavili troubící kolonu? to nevím...ta SPZ to je už jiná...ale není nic lehčího, než se tam zajít zeptat, ne? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jelikož mám něco s policií společného. Tohle bych neriskovala. Kolony svatebčanů nezastavujem,ale jak má předělanou značku. Většinou jsi to novomanželé dle skutečností připevní nad zančku nebo dají jen za okno. Je za tohle docela velký flastr
Odpovědět
bezdůvodně se troubit nesmí, ale v případě svatební kolony přivře policie obě oči. je to prostě běžné a lidi vědí, o co jde. s tou spz nevím, ale nepřikrývala bych si tím během jízdy tu regulerní.
Odpovědět
Profilova fotka
toho troubení jsem si nevšimla-přesně tak, u toho zavíráme oči
Odpovědět
Ahoj holky, my jsme cestou ze svatby (všichni v koloně samozřejmě troubili) policajty potkali :-). Brácha (náš řidič) se nejdřív zalekl, že nás budou pokutovat, ale nic z toho se nestalo - naopak policajti zapnuli majáčky a zapojili se do kolony - pak (když přijeli před stanici) nám ještě zamávali ;-). Ale jde asi o to, na koho narazíte :-D. PS: jsem z Prahy ;-)
Odpovědět
Moc dekuji za rady. Samozrejme, ze me napadlo zeptat se na DP, ale chtela jsem se zeptat ze zkusenosti...Na to tu i beremko mame, ze? ;-) Choclit - hm...tak radsi nerikam kde a kdy:) Ale uprimne - divam se i na fotky a i na diskuze. Zatim jsem nenarazila na nekoho, kdo by si vyrobil/koupil svatebni SPZ a strcil by to za okno.... A troubeni z duvodu svatby uz duvod je, ne?:) Ne, nechci potvrzeni toho, co jsem psala, jen me zajimalo, zda s tim ma zkusenosti... Takze dekuji! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?