Veteran dovoz a odvoz na svatbu :-) jihomoravsky kraj

Profilova fotka
Scháním nějakého vetarana i s řidičem v okolí Brna nejlépe Slavkov u Brna..nevíte někdo o něčem?Děkuju ;-)
Odpovědět
Znám spousty lidí, co mají veterány (naši patří mezi ně, takže mezi lidmi s veterány se pohybuji hodně). Bohužel jsem z Liberce a nikdo od Brna mě momentálně nenapadá. Pokud nikdo v této lokalitě oficiálně nenabízí pronájem veteránů, tak bych se zkusila podívat na stránky veteránských klubů z okolí Brna a pokusila se někoho sama kontaktovat. Bývají to fajn lidi a určitě bude někdo ochotný. :-) Zkusím se Ti případně po někom konkrétním podívat.
Odpovědět
@londy Zkuste to tady http://www.svatby-blansko.cz/index.ph... Jinak patřím taky do jednoho veteránského klubu v Brně, táta má veterána, od dětství jsem si přála, aby mě vezl na svatbu, ale jak jsem zestárla já, tak i auto, takže z toho nic nebude. Spousta veteránistů už do dnešního provozu nerada vyjíždí, řidiči jsou bezohlední, snaží se vás kdekoliv předjet, zažila jsem i nabourané veterány. Loni jsme s autem vyjeli a byli jsme rádi, když jsme zase dojeli do garáže. Někteří veteráni jsou vylepšení, aby tohle vydrželi. :-)
Odpovědět
Našla jsem, že se bude od 20. - 22.3. 2015 konat Classic show Brno. Mohla bys tam třeba získat nějaký kontakt. http://www.classicshow.cz/ Jinak ha_ja má pravdu, že ježdění v běžném provozu je poměrně nebezpečné, ale stále existuje spousty "šílenců" co v sezóně brázdí každý víkend celou republiku, i zahraničí. Takže na nějakého takového určitě nebude problém narazit. ;-) Mému tátovi než jízda v provozu vadí "výstavy". Nesnáší bandy čumilů co se neumí k autům chovat. Na vše si musí sáhnout, zmáčknout, otočit - to by vraždil. :-D Takže já zas musela vyřešit, aby někdo auta v době obřadu hlídal. Protože táta by jinak radši seděl v autě. :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Doporučuji: www.limuzinatransport.cz Svatby po celé ČR.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
@miki_v Ahoj, zrovna shanime nejakeho veterna v Liberci ale vubec nevim kde hledat. Byl nejaky tip nebo odkaz kam se podivat. Dekuju.moc!
Odpovědět
@ceenuschka Ahoj, na Tvém místě bych zkusila stránky http://www.autoretro.cz/ I když aktuální nabídka není zrovna nejlepší, určitě bych tam zavolala, řekla svou představu a při troše štěstí Ti doporučí nějakého konkrétního majitele veterána. Můžeš také zkusit zkontaktovat pana Jiřího Filipovského (sběratel veteránů z Jablonce). Nebo bych zašla na nějakou blížící se akci jako třeba "Okolo Elišky" (Josefův Důl), "Loukotě a řemeny v Jičíně", "Cílová jízda veteránů Český Dub" a poptala se mezi majiteli. ;-) Nebo zajdi do muzea ve Vratislavicích (pivovar Konrad) a poptej se tam.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?