Veterán či starý autobus, Teplice. Víte o něčem?

Profilova fotka
Ahoj holky nevíte někdo o nějakém veteránu či takovým tím zakulaceným autobusu v okolí Teplic, který lze pronajmout? Děkuji a přeji hezký den všem :-)
Odpovědět
V Teplicích byl Octavia club, ale jejich stránky nefungují, tak kdo ví zda klub ano. V Mostě je k pronájmu krásná limuzína od Perfectly4you. Jinak spousta veteránů je k pronájmu v Praze - zde to ale bude otázka ceny za dojezd do Teplic. Viz např. veteran.cz
Odpovědět
Profilova fotka
@kvetuska1982 co se zeptat přímo na DP? třeba by pronajali autobus z tý nostalgický linky, pokud nebude zrovna jezdit
Odpovědět
Ty staré autobusy se dají půjčit, např. na stránkách filmauta.cz. Asi myslíš RTO - jak byl třeba ve Vyprávěj. Nevím, zda mají některý zrovna v Teplicích, ale za zkoušku to stojí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@claire90 ahojky moc děkuji za typ :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kataskubankova taky moc děkuji hned jdu na to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@levnesnubniprsteny moc děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kvetuska1982 není vůbec za co :) je to jenom nápad, nevím jestli to dělají :) ale znáš to - za zeptání člověk nic nedá :)
Odpovědět
@kvetuska1982 Marně jsem si lámala hlavu, jak se ty staré busy jmenovaly, až to sem @kataskubankova napsala. Liberec není z Teplic taky tak daleko a právě tam je český RTO klub.
Odpovědět
Profilova fotka
@levnesnubniprsteny moc děkuji i Vám ostatním. Kontaktovala jsem co se dalo, tak teď budu jen čekat na odpovědi, snad z toho něco bude, tak to dopadá když vám začnou svatebčani posílat zprávy ve stylu: Ach jo asi nebudu mít auto k dipozici, přišel jsem o řidičák atd...pak se vám sejde spoustu lidí, ketré nemáte jak dopravit a problém je tady - vymýšlet zas něco jiného :-) :-) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?