V jakém autě po obřadu jedou manželé?

Profilova fotka
Ahojky, zdravím všechny nevěsty i manželky. Bádám nad jednou věci. Ve kterém autě jedou už po obřadu společně ženich a nevěsta ? Jsme nad tím včera doma rokovali, ale že bychom se dopátrali nějakýho výsledku, to se říct nedá. Přítel říká v nevěstině autě, já si myslím, že v ženichově autě. ( Teda pokud nemají nějaké auto přímo pro tento účel ). A to zase nechci, máme svoje auta hezký a proč zase "obtěžovat" někoho s tím, aby nás odvezl těch 5 km. A teď babo raď :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, říká se, že novomanželé jedou po obřadu nevěstiným autem, protože její auto by mělo být tím "nejhezčím" a "nejhonosnějším" ze všech, nejvíce se zdobí, aby bylo poznat, že v něm jede nevěsta :-) Jak je to podle etikety nevím, protože všude se mluví jen o odjezdu na obřad a už se nikde neřeší, že hostina není tam, kde je obřad :-) Ale v praxi si myslím, že je úplně jedno čím jedete, hlavně že se dopravíte na místo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nás jezdí vždy po obřadu společně a to tedy v autě nevěsty. Přeji krásný den.
Odpovědět
Profilova fotka
Ze zkušeností také potvrzuji, že odjíždí společně v autě nevěsty. Ale jak si to uděláte, tak to budete mít, netřeba se svazovat nějakými zvyklostmi.
Odpovědět
Profilova fotka
Většinou se jezdí v autě nevěsty, ale není to pravidlo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nepsané pravidlo je "v autě nevěsty". :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?