Svatební kolona aut

Holky jak jste to řešili hosti kteří přijedou k baráku,nazdobit aut,atd?Nemůže se nějak udělat zákaz zastavení před barákem aby byli všechny auta za sebou?Jak jste to měli vymyšlené vy?
Odpovědět
My měli kolonu až cestou z obřadu. Nějak mě ani nenapadlo tohle řešit :-)
Odpovědět
Asi jsem nějak nepochopila otázku..
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se připravovali v hotelu,kde pak byla hostina a kde se spalo,takže se většina hostů sešla tam a auta se taky zdobila tam,takže jsme to nějak nemuseli zvlášť řešit
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlas s @luj89, vůbec nerozumím, na co se ptáš... =-)
Odpovědět
mě jde o to jestli nejde nějak zařídit zákaz zastavení před barákem pro ostatní auta.Že bych nerada před barákem měla auta 2,pak dále za 500m další 2,atd.Chápete mě už?
Odpovědět
@tynuska1990 Podle mě to možné je, ale netuším, jestli ti to povolí zrovna kvůli zdobení aut. Obvykle se to dělá kvůli kontejnerům na odpad, stavebním pracem a podobně. Ale nejspíš si to budeš muset pronajmout. Zavolej si na magistrát, tam ti toho řeknou víc.
Odpovědět
Profilova fotka
@tynuska1990 kdyz sousedi naproti v ulici vdavali dceru, tak obesli vsechny sousedy a pozadali je, aby nikdo na ulici neparkoval. Akorat v te ulici vetsinou parkuji tak 4 auta a to jeste jen nekdy, nekde pred panelakem je tohle asi nerealna moznost... jedine se zkusit zeptat nekde na urade, jestli se da neco delat.
Odpovědět
Když se ženil můj bratr, zašli si na radnici, kde jim vyřídili zákazovou značku, právě taková, jaká se dává při tom čištění a na ní bylo napsáno "neparkovat, z důvodu svatby ", nebo tak nějak a bylo to za poplatek myslím 500,. Jenže problém pak byl v tom, že na to lidi stejně kašlali a parkovali tam značka neznačka. Řekli jim, že v tom případě se volá městská policie a dotyční dostali pokutu a protože značka neměla vlastně žádná smysl, tak jim vrátili i ty peníze. Parkovalo se nakonec porůznu, jak to šlo, auta stáli i na cestě a když bylo třeba různě se popojíždělo. Takže zařídit to jde, otázka jestli to má vůbec nějaký efekt :-) A taky nevím jestli to dělá každá radnice.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?