Svatba v kamionu bez přívěsu, je to dobrý nápad?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, mám takové dilema. Jelikož pracuji jako logistička a v kanceláři mám jen samé chlapy, tak mi zařidili auto na obřad a pak cestu s manželem :-) na hostinu. Pojedeme v návěsu od našeho dopravce. Návěs je bílý a budu si ho moct i ozdobit...Svatbu máme v kostele a rodičům to připadá divné a nevkusné, že ke kostelu pojedu a odjedu kamionem ;-( prý, že je to posvátné místo atd atd.... Co si o tom myslíte vy? Mě osobně to přijde jako docela dobrý nápad ;-) limuzínou a koňským spřežením jezdí skoro každý, ale návěsem? Poraďte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamion je super věc, můj manžel měl bílej kamion a krásně nazdobenej, v předu měl organzu a klobouk a vzadu, kam se zapřahuje návěs měl na bílé organze 2 velké prstýnky. Bylo to originální :) a já jela v bílé staré limuzíně :)
Odpovědět
Profilova fotka
@katiaa89 pokud není ke kostelu zákaz vjezdu pro nákladní vozidla ;-)
Odpovědět
@katiaa89 super nápad, nejvíc se mi líbí, když ve svatebním dnu novomanžele doprovází to, co je pro ně typické... takže vzhůru do toho :-) Viděla jsem bílou Scanii, čistou, krásně nazdobenou, jak ve vezla novomanžele z obřadu a místo troubení měli za sebou táhli navázané prázdné plechovky :-D ...čím může kamion znesvětit kostel? Tomu nerozumím... :-|
Odpovědět
Troufam si tvrdit, ze uctu k posvatnym mistum atp.mam, ale nesdilim nazor, ze prijezd kamionem ke kostelu je "hrich" a znesveceni. Kdyby vam selhalo auto a stopli jste si nakladak, taky nepujdete pesky jen kvuli typu auta 8-) . Kamion je genialni myslenka a ja volam ANOOOOOOO! :-) A vis, jak se Ti pojede, kdyz se nebudes muset skladat v aute s satama....? -) Uz ted se tesim na fotky! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se to zdá jako dobrý nápad. Rodiče jsou v tomhle někdy zaseklí ale kašli na ně a udělejte to podle sebe. Nebo jim to zkus ještě vysvětlit, že nepojdete do kostela ale jen ke kostelu :D
Odpovědět
Profilova fotka
je to fajn muj nastavajici ma taky svou autodopravu a kamionem na obrad pojedeme kazdy jednim takze si myslim ze je to dobry napad:-))))
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, proč ne? Záleží na vás, jestli se vám ten nápad líbí. Před pár lety se u nás vdávala sousedka, její nastávají byl také řidič kamionu a jeli každý také svým ,,kozlíkem" - bylo to super a určitě netradiční, jen ona se chudák nemohla do auta vydrápat a to neměla nějaké super nazdobené a objemné šaty, jen jednoduché.
Odpovědět
Profilova fotka
SUPER!!!! Díky moc všem za názory :-D nám to právě připadá taky jako skvělý nápad a jak píše kercitka....nepojedeme do kostela a nezastavíme až před farářem :-D Jinak toho nastupování a vystupování se docela bojim, ale budu mít i osobního řidiče, tak mi sand pomůže :-D Moc jste mě moc potěšily, že máte stejný názor jako já :-)
Odpovědět
Profilova fotka
můj je taky kamioňák.. a taky pojede tahačem. já jsme to z těch praktických důvodů--jako jak se vydrápu do kabiny-- vzdala a já pojedu pěkně nazdobeným autíčkem.. určitě je to stylové a bude nám a hlavně mého nastávajícího dokonale vystihovat a taky bude i sranda..prostě žádný svatební kýč =D
Odpovědět
Profilova fotka
Jelikož jsem řidička kamionu,tak mi to přijde,jako skvělý nápad :-) Tohle byl vždycky můj sen,ale přítel o kamionu od začátku nechtěl slyšet,ani slovo,že toho má dost v práci 8-( Je to výborný a originální nápad a myslím si,že vůbec nevadí,že svatba bude v kostele.To je jako,kdyby se měl někdo pohoršovat nad tím,že někdo přijede před kostel v nějaký nadupaný a nechutně drahý káře.Je to úplně jedno!A vylézání z auta?Skočíš přímo do náruče ženicha :-) Hodně štěstí :-)
Odpovědět
Kamion je super, určitě do toho jdi. Za mě je třeba lepší kaminon než limuzína, ta se mě třeba na svatbě nelíbí.
Odpovědět
Teda taky nechápu názor,že kamion znesvětí kostel :). To je docela blbost. Mi máme svatbu 31 srpna a nevěsta jede tam kamionem sama s řidičem a zpátky jedem jako novomanželé spolu. Páč přítel je kamioňák :) Šaty si nechávám šít opravdu jednoduché,abych neměla problémy s nástupem a výstupem :) A jinak moje mamka si to taky nedokázala představit tak jsme jí na youtube pustili svatbu s kamionem :)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
ahoj, chtěla jsem se zeptat všech nevěst, které jely v kamionu jako svatebním vozu, jak se do něj naskládaly s šaty? Jelikož auta pro mě znamenají opravdu hodně, chci mít takovou "autovou svatbu" (taťka je řidič, takže o kamion nouze nebude :) ) jen mě právě trápí nastupování/vystupování. Chtěla jsem mít i hostinu na spojených návěsech, ale to sem si nechala rozmluvit, protože uklizení návěsu by trvalo víc než páteční odpoledne a celý týden 2 auta stát nemůžou..
Odpovědět
Profilova fotka
@kercitka :D :D :D :D :D :D
Odpovědět
Dle mého? Je to super nápad a originální, ještě lepší je, že ke kamionu máš vztah v rámci práce a ještě je to gesto od kolegů z práce, což je opravdu paráda a mně osobně to přijde opravdu hezké. :-) A to že máte svatbu v kostele? To přeci nevadí, lepší jet na svatbu v kostele v hezkém a vyzdobeném kamionu, nežli v rachotině, která se má každou chvilku rozpadnout (zažila jsem). :-) Zda se Tobě a partnerovi líbí, bežte do toho, nekoukejte na to, co si myslí ostatní. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?