Srdce z břečťanu na auto nevěsty máte zkušenost?

Zítra jdu zamlouvat květiny a pořád váhám jestli květiny na auto cena cca300,- nebo srdce z břečtanu 100,- Moje ségra měla kytici,ale bohužel jí cestou na obřad uletěla, tak přemýšlím nad srdcem z břečťanu.
Odpovědět
Profilova fotka
My taky budeme mít na autě velké srdce z břečťanu přichycené průhlednými přísavkami, tak snad to bude držet!!! Kytice se mi zdá zbytečná, protože se stejně pak vyhodí a byla by to škoda!
Odpovědět
My měli na autě břečťanovou dekoraci. Nebylo to tedy srdce, ale takový spletenec, do kterého byly vsazené květiny. Držely to asi čtyři velké přísavky a vydrželo v pohodě cestu na obřad (asi 20 km), z obřadu do restaurace a z restaurace zpět domů :) A břečťan je super, fakt to vypadalo krásně. Moje mamka nám ho sice rozmlouvala, že je to taková hřbitovní rostlina, ale květinářka nám dala přednášku, že pro kelty byl břečťan rostlinou štěstí, tudíž se na svatbu perfektně hodí, a bylo rozhodnuto :)
Odpovědět
umotala jsem z buxusu a drátku srdce....a máš to zadara.....
Odpovědět
Profilova fotka
brečtan je super, my sme mali minulý rok krásne vyzdobenú kapotu (priateľ viezol ženícha) a ešte aj v noci (po 16 hodinách od zdobenia) okolo druhej nadránom to vyzeralo pekne :-)
Odpovědět
srdce na auto zamluveno,květiny taky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?