Sháním v Praze limuzínu na svatbu

Profilova fotka
Ahojky děvčátka, potřebovala bych poradit. Sháním limuzínu na svatbu, a tak se chci zeptat, zda neznáte nějakou dobrou a spolehlivou firmu, která i pronajímá za rozumné peníze. Či jaké máte zkušenosti? Předem díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě malinký detail, jsem z Prahy.Ď. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já jsem také sháněla limuzínu. Poptávala jsem 3 půjčovny a nejlevnější cenu mi nabídla společnost linkoln. Vdávám se až 27.7., takže zkušenosti ještě žádné nemám - snad to bude ok. Jediná nevýhoda je, že chtějí zálohu předem, ale cena je asi o 1500-2000 Kč levnější než mi nabízeli jiné firmy.
Odpovědět
Já máj objednanou limuzínu s lincolncar je to z Prahy. Je to velice sympatický pán. Tak skus tam
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Ahojky holky, oteviram znovu toto tema. Potrebuju poradit, zda nevite, jestli se v Brne nebo okoli, ale Praha asi nee da nekde pujcit limuzinu. Bratranec se bude zenit a chceme to jako prekvapeni. Tak piste piste prosim. Dekuji .... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak ja jen vim, ze jedna limuzina po brne jezdi(la? jsem tam uz pul roku nebyla), ale je reklamni - bila a na ni napisy ZASTAVARNA:-) mam pocit, ze patri k zastavarne na Udolni, ruku do ohne za to nedam. zkuste se tam poptat, treba budou vedet o vicero limuzinach... (treba je to taky totalni blbost, ale napadlo me to pri cteni tveho prispevku)
Odpovědět
Profilova fotka
Diky moc, zkusime .... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
armvdd • 5. leden 2009 v 15:08 Ahoj, doufám, že tohle téma už tu někde není, ale napamatuji se, že bych ho četla... Sháníme nějaká hezká autíčka, co by nás s mým nastávajícím dovezla na obřad. Máte někdo zkušenosti, popřípadě kontakty? Ráda si nechám něco doporučit. Děkuju všem :-) knechta • 5. leden 2009 v 16:16 ahoj, dej si do vyhledavače třeba pronájem limuzíny praha a vyběhne ti jich dost, sama zkušenost teda nemám...
Odpovědět
Ahojky, já jsem limuzínu měla a myslím že to bylo z aclimuziny.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda my měli z lincolncar :-)
Odpovědět
Profilova fotka
anxamon: svatebni-auta veteran. linkoln filmauta dolnimecholupy invelt cila ruzyne-letiste ag-cars tak to asi stačí :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Profilova fotka
Fungujeme celorepublikově :-) Pro více informací o svatební limuzíně stačí písnout ;-) Máme nejdelší limuzíny. Poslední modely.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj Princezny Kamarádka se vdávala v Praze a nyní i mne to čeká, doporučila mi firmu TAFI s.r.o. níže Vám uvádím odkaz www.PragueAirportTaxi.com výhody jsou že mají různé druhy limuzín za super ceny.Tak já už mám vybráno :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Také můžu doporučit Lincolncar , my je měli a opravdu milý, vstřícný šofér a bezvadná jízda :) Jeli jsme Praha-Liblice, Liblice-Tursko a moc jsme si jej užili :) žádný problém nebyl
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
V případě zájmu mám k dispozici.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?