Shanim sportovni porsche

Shanim spotovni Porsche i se ridicem,ktere by nas odvezlo z obradu na hostinu.Nevite o nekom? ;-)
Odpovědět
@zuzkakominova Dobrý den, porsche bohužel nemáme, ale máme dvě Audi A5 coupé, bílé a stříbrné, pokud by jste chtěli dvě sportovní auta na svatbu. Lea
Odpovědět
@zuzkakominova Seděla jsi v něm někdy? Neumím si představit, jak by ses tam soukala v šatech a k tomu ještě ženich dozadu....
Odpovědět
Porsche pro tři dospělé lidi také nedoporučuji. Jedině Panameru ;-) ....jinak se tam budete brutálně mačkat. Porsche máme a vím o čem mluvím. Ono už i jen nastoupit a hlavně vystoupit z auta je náročnější ( a o to víc ve svatebních šatech). :-S Dobře to promysli ;-)
Odpovědět
On ho chce hlavne budouci manzel,protoze budeme Porschovi,tak ze by to byla stylovka :)
Odpovědět
Profilova fotka
@xpila my jely hodinovou cestu kajmanem Porchátkem pro dvě osoby ze svatby s mou 6ti kruhovou spodnicí a vlezly jsme se v pohodě :-D
Odpovědět
@sylvik0000 To jo, ale byli jste tam sami dva, ne? Oni by jeli ve třech - s řidičem, což je podstatný rozdíl.
Odpovědět
Profilova fotka
@xpila podstatný rozdíl to je, protože my jeli kupéčkem, k nám by se už řidič asi těžko vlezl žejo :-D a v kupéčku na místě spolujezdce je rozhodně méně místa, než kdyby pro sebe měla ještě zadní sedadlo :-)
Odpovědět
@sylvik0000 No, ono se to jen zdá, ty zadní sedačky jsou jen nouzové a max. pro dítě. Takže když by ještě musel v zadu být ženich, tak tam toho místa bude ještě míň ;-) A skoro každé Porsche je coupé (až na Panameru, Cayenne a Macan), je jedno, jestli je dvoj nebo čtyřmístné ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xpila To sice jo, ale tím jsem chtěla říct, že k nám by se asi těžko vešel řidič, když bylo auto pro dvě osoby :-D Tak ženich kdyby seděl vedle řidiče a nevěsta vzádu, tak nevidím problém :-)
Odpovědět
@sylvik0000 U vás to chápu, ale nevěsta se dozadu fakt nevejde ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xpila tak může být ona vepředu, ženich vzádu, fakt když jsem se vešla i já se svýma mega šaty, tak tomu věřím :-)
Odpovědět
@sylvik0000 Jo, ale vy jste měli jiný auto. Tady ty zadní sedačky nejsou klasický sedačky, sotva se tam vejde dítě. Ale to je fuk, těžko se to vysvětlí někomu, kdo v něm neseděl :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?