Sháním limuzínu na svatbu v Přerově

Profilova fotka
Prosím poraďte kde sehnat pronájem limuzíny v blízkém okolí za rozumnou cenu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ne CAXA
Odpovědět
Měla jsem stejný problém, bohužel bez úspěchu....
Odpovědět
Profilova fotka
prosím o pomoc
Odpovědět
Profilova fotka
:-(
Odpovědět
my jsme měli svatbu v hotelu jana a vím, že je tam možnost pronájmu limuzíny, tak se zkuste zeptat, jestli by ji Vám zajistili. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jennifer: moc děkuji za odpověď . A kolik Vás tehdy ten pronájem stál?
Odpovědět
Profilova fotka
:-)
Odpovědět
Můj přítel našel nějakého pronajímatele limuzín někde u Uherského Hraydiště myslím, cenově to vycházelo dobře, ale nakonec jsme to nevzali. Necháme si tuhle možnost, až třeba bude slavit čtyřicítku ;-) . Teď chrní, až se vzbudí, zeptám se ho, kde to bylo a za kolik.
Odpovědět
Profilova fotka
mabinogi: jéééééé, to budeme moc rádi, když zjistíte něco bližšího třeba i internetovou stránku ...budem čekat:-)na odpoveď děkujiiiiiii
Odpovědět
Jen abys zbytečně nestepovala u kompu, podotýkám, že v neděli většinou vstává kolem dvanácté :-D . Na kolik hodin nebo kilometrů tu limu chceš? Kde máte obřad a kde hostinu, jsem z Přerova, tak si vzdálenolst odhadnu.
Odpovědět
Profilova fotka
mabinogi:-) teda ty máš spáče:-))))))Obřad budem mít v Přerově a hostinu v Oseku nad Bečvou. No když máme obřad na 10:30 tak asi na 10 hodin, do té jedné , půl druhé...
Odpovědět
Tak šípková Růženka se probrala, nejlepší ceny prý našel u limuzinykyjov (před to www a za to cz). My jsme chtěli takovou tu moderní, která má oblé tvary (jak asi chápeš, v autech se vůbec nevyznám). A tihle ji snad mají. A pak ještě lincolnzlin, ale ti mají v bílé jen tu starou hranatou. To jsou nejbližší půjčuvny limuzín k Přerovu, pokud nechceš Caxu. Je dobré si to správně rozplánovat to využití limuzíny, protože platíš čas. Pak je blbý, když si zaplatíš 4 hodiny, z toho hodinu během obřadu ta limuzína jen čeká, pak zase čeká hodinu při focení. My jsme zvažovali, že se necháme limuzínou jenom převézt z místa obřadu na focení a na hostinu.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
moc děkuju, omrknu to :-)))))))))))))))))))))to je pravda, že je dobré to rozplánovat, tak když teď nad tím přemýšlím, máte pravdu.
Odpovědět
Přítel i říkal, že ta v Kyjově byla sympatičtější, že se s nima příjemně jednalo. Jenom ta cena na webu nebyla 8 kč za km, ale 10, ale jednal s nima v době, kdy vystřelil benzín nahoru, dneska je o dost levnější, takže to chce se zeptat.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Koukám, že tato diskuze je již z těch starší přesto pokud budete mít zájem o informace k pronájmu, zapůjčení limuzíny tak Vám je velmi rád předám a zodpovím dotazy. Máme poslední modely limuzín a jezdíme po celé ČR. Přeji krásný den, Jakub Vokoun
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
V případě zájmu mám k dispozici.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?