Řazení aut na svatební obřad. První jede ženich?

Profilova fotka
Ahoj holky, určitě mě poradíte. Když se jede na obřad, tak svatební kolona začíná autem ženicha a končí autem nevěsty? A jak je to zpátky? A kdo všechno nesmí jet s nevěstou či ženichem v autě? Mám v tom docela guláš, tak Vás prosím o radu..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak prvni zenich s matkou a sedi vzadu, pak jede matka nevesty s otcem zenicha. Pak je to relativne jedno, ale plati porad, ze vyznamnejsi osoboy jsou razeny drive. Na konci sedi vzadu nevesta s ocem. Zpatky jede prvni nevesta s zenichem, sami s ridicem teda jen. A pak vlastne poradi muze zustat.
Odpovědět
Profilova fotka
děkuju moc. To jsem potřebovala vědět. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pak myslet na to, at ma kde jet fotograf a kameraman a ze cestou zpatky musis nekam strcit tatku.
Odpovědět
Profilova fotka
A co pak s autem ženicha - asi bych matku ženicha s otcem nevěsty strčila do auta ženich.. Co myslíte?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, věř mi, že po obřadu Ti bude úplně jedno kdo jak jede. Hlavně vyjeď ty už se se svým manželem jako první a zbytek už je fakt jedno. My vyjeli po obřadu, chtěli jsme udělat ještě okruh přes město :-) a když jsme přijeli na místo hostiny, tak jsme zjistili, že 3 auta to vzdaly a jeli si hned na hostinu. Děda si dokonce zajel domů a nějaká kolona je vůbec nezajímala :-D :-D Měli jsme asi 11 aut.
Odpovědět
Profilova fotka
olicek? taky si myslím, že to řešit nebudu, hlavně aby jsme tak nějak kultivovaně odjeli tam a pak je to asi fuk..
Odpovědět
Profilova fotka
Jen tam někoho nezapomeňte :-D Spočítat a vyrazit ! :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ten "zasedací pořádek" v autech má taky asi každý podle svého, když jsme byli na svatbě sestřenice mého nastávajícího tak na obřad jel ženich jen s řidičem a svědkem, jeho mamka jela s jeho taťkem v jiném autě s maminkou nevěsty...
Odpovědět
Nevíte jestli je povinné aby jel ženich s mamkou jako taťka s nevěstou? Každý to má jinak podle svého a kdo se v tom má pak vyznat... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že je úplně jedno, jak kdo pojede. Hlavně, aby ženich jel jako první se svoji maminkou a nevěsta s tatínkem jako poslední v koloně. Já bych to nějak nehrotila :-)
Odpovědět
@sarka278 Tak si to taky udělejte podle svého a hotovo ;-) My jsme se vykašlali na nějaké ceremonie a hlavně jsme nechtěli, aby jela kolona aut (cesta na obřad byla asi 14km) tak všichni hosté jeli objednaným autobusem a my za nima s ženichem v jednom autě. (řídil můj bratranec) Udělali jsme to tak, protože to pro všechny bylo nejpohodlnější, nemuseli jsme donekonečna kombinovat, kdo s kým a hlavně si každý mohl dát panáka na uvítanou hned po příchodu na svatbu, bez starostí o to, že ještě musí za volant :-)
Odpovědět
my pojedeme tak všelijak. s většinou lidí se potkáme až v místě obřadu. protože mě bude otec vyzvedávat u svědkyně, přítel pojede s manželem mé mamky a tchýně pojedou s mamkou rovnou od kadeřníka, jinak jsem to nezvládla naplánovat, aby tam byli všichni včas a kadeřník stihl učesat mě, mamku, tchýni i svědkyni..
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 letech
a co poradíte tedy mně, když už máme dvě děti, všichni 4 půjdeme i spolu k oltáří, to pak máme řešit i abych jela s otcem? máme na to ještě měsíc a něco, abychom to promysleli, fakt je ten, že k nám přijedou jen rodiče a moje svědkyně, ostatní svatebčané se sjedou až před kostelem....
Odpovědět
@martulkat ahoj, když se vdávala moje sestra, měla taky už dvě děti....ženich jel s jeho maminou, moje sestra nevěsta s taťkou a děti jsem veszla já s naší maminou...:) tak je dát k nějaké hodné tetičce, pokud nejsou opravdu malé....jinak když se ženil můj bratranec, tak měla nevěsta prcka u sebe v autě ...tak snad jsme trochu pomohla....:)
Odpovědět
Profilova fotka
muze jet nevesta pouze se svedkyni? Moji rodice tam totiz bohužel nebudou, tak nevim jak to bude, muze jet se mnou a svedkyni otec mého pritele? To same me nebude k oltari vést muj táta, to je komplikace..
Odpovědět
Tady vše najdeš - a možná i něco víc :) https://www.youtube.com/watch?v=9qaSi...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?