Přísavky, jak držely na autě?

koupila jsem si krásný srdíčko na dveře ale máme umělé dveře a nevím jak ho přidělat bez poničení dveří, napadlo mě na přísavky ale netuším jestli by to udržely , pamatuju si jak jsme je koupili do koupelny a neustále padaly :-)nemáte zkušenosti, jak vám držely na autě ?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ono asi záleží kolik jich je a co drží, já si dělám výzdobu sama, mám bílé přísavky ty menší z Tesca a když jsem zkoušela, jak drží na skleněném stolu, tak paráda, ještě musím zkusit jaký to bude na autě.
Odpovědět
@svobodpetika Nám přísavky držely na autě jak přibité. Nic se ani nehlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu Vám nabídnou tyto přísavky s dírkou na provlečení mašličky, drátku, nebo přímo stonku květiny. Průměr přísavky je 4,5 cm.
Odpovědět
Dobrý den, máme v nabídce přísavky o třech průměrech (3 cm, 4 cm a 6 cm) a najdete je zde http://www.beremese.cz/shops/prodejce... . :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Takze ja si vyrabela sama ovecky na auto zenicha a nevesty... Podivej se do meho profilu na fotky. Pod kazdou jsem prisila 3 prisavky velikosti 4 mm a drely skvele. Zkouseli jsme i rychlejsi jizdu a prudke zastaveni a ani se nehly. V den svatby nam docela prselo a drzely i v desti :-) takze se neboj a vyzkousej :-)
Odpovědět
Profilova fotka
drží jak přibité
Odpovědět
Měla jsem ty, který jsou na fotkách výše. Držely jako přibité, i v dešti. Brali jsem se v pátek a z auta je sundávali myslím až v neděli. Fakt bez problému.
Odpovědět
Profilova fotka
Přísavky na fotkách najdete na www.beremese-pro.cz/shops/muj-shop/sv... a můžu Vám je poslat i poštou :-)
Odpovědět
Ahoj, taky jsem měla ty přísavky co jsou výše na obrázku a držely v pohodě.Dělala jsem si výzdobu na auto sama a nebyl s tím problém:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Nám také na limuzíně drží v pohodě :)
Odpovědět
Měla jsem přísavky na celé auto dekoraci a v pohodě. :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My jsme vezli nevěstu loni v létě, měla nachystanou krásnu kytičku s přísavkama, vydržela tam vždy pět minut a to se víc jak dvacet nejelo, po třetím zastavení jsme kytku vzali do auta a nasadili ji tam těsně před vjezdem na zámek.. takže se toho taky trochu obávám jak to letos vymyslím já :-S
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?