Přeprava hostů z kostela na raut - Praha

Ahoj, máme svatbu v kostele na Praze 2 (Sv. Kateřina) a potom raut na druhé straně řeky pod Pražským hradem (Villa Richter) - máte nějaký tip, jak tam co nejlevněji přepravit cca 60 hostů? Není to daleko, ale samozřejmě je nechci posílat pěšky/MHD.. (Navíc jde z poloviny o cizince, ti by se mi někde ztratili :D) Máte někdo zkušenosti s nějakými maxitaxi/mikrobusy apod.? Vyjde to lépe, než objednávat spoustu taxíků? Díky:)
Odpovědět
@katka0721 no, a jak se ti hosté dostanou do kostela?
Odpovědět
@majanax Každý po vlastní ose, vezmou si taxika/procházkou.. Je to v létě a odpoledne, tohle neřeším.
Odpovědět
@katka0721 takže je možné, že když přijedou auty tak můžou přejet na místo hostiny a popřípadě pobrat i ty pěší :-)
Odpovědět
@majanax No jak říkám, půlka jsou zahraniční, takže ti auta mít samozřejmě nebudou.. A drtivá většina Čechů kvůli pití a parkování taky ne. A přece tam nenecháme taxi hodinu čekat :) opravdu by to chtělo něco hromadného.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučila bych zavolat na dispečing Taxi služby a zeptat se tam. Taxík tam nemusí stát hodinu, můžete si jich objednat třeba 5 na určitou dobu a odvést ty lidi na jeden zátah. Také to tak budeme mít :)
Odpovědět
@katka0721 Historickou tramvají :-) zvláště ti zahraniční hosté a případně děti by to mohli ocenit ;-) A dojít na zastávku tram zas tak hrozný není, navíc by měli krásnou projížďku Prahou...otázkou je, jestli se do jedné soupravy (dvou vozů tram) 60 lidí vejde.... Nesplňuje to podmínku, aby to bylo levné :-(
Odpovědět
@profiss Jasně, taxíky jsou v záloze vždycky:) můj dotaz směřoval spíš na to, jestli někoho nenapadá úspornější alternativa, jestli někdo nemá zkušenosti třeba s nějakou společností co provozuje ty větší auta. :)
Odpovědět
@dhanim tramvaj by byla fajn, ale zas máme raut na úžasném (a právě dost drahém) místě hned pod hradem, takže krásného výhledu na Prahu si užijou :))
Odpovědět
Profilova fotka
Jednoznačně vyjde dobře autobus. Bude akorát plný. Navíc budou všichni přepraveni v čase společně a nebude se čekat na zbloudilé. :-) Navíc, když bude do mikrofonu autobusu uděláno humorné průvodcovské vyprávění, tak by se mohli i pobavit.
Odpovědět
@djzdenek my jsme tohle take resili a prave mi prijde, ze pronajem autobusu je mnohem drazsi, nez si vzit nejakych 10 taxiku.. 10 taxiku za 150Kc za taxika (je to kratka vzdalenost) je nejakych rekneme 2000Kc, a pronajem autobusu mi prijde mnohem drazsi nez za 2000Kc? Nebo nemate nekdo odkaz na nejakou levnou dopravni spolecnost? Protoze my to mame hodne podobne, jako @katka0721, a zatim to vypada na ty taxiky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?