Povinnost sbírat řidiče, kteří jeli domů zaparkovat auto?

Potřebuji poradit, bydlím cca 2 km od centra, kde bude obřad. V centru na svatebčany bude čekat zajištěný autobus, které sveze svatebčany do vesnice, kde bude hostina. Nyní se mě ale kamarádky ptaly, zda chci, aby mi např. přišly ještě domů pomoct, ale nastala otázka, zda když přijedou autem, mám pak pro řidiče zajištěný další svoz, který je bude nakládat u nich doma, když si pojedou domů zaparkovat auta. Jako už toho je na mě nějak moc :-| . Autobus zajištěný bude, auto může být zaparkované v centru. Nechce se mi zajišťovat něco extra dalšího, jak to máte vy?
Odpovědět
na odvoz byva zajisten ridic,ze kdyz nekdo pije a nemuze ridit odveze ho,ale tam by si ho tedy meli zajistit sami... prijde mi stupidni jeste je svazet .... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme sraz na radnici, každý po vlastní ose (kromě nejbližší rodiny). Pak naženeme lidi do busu a z hostiny opět po vlastní ose. Řidičům jsme nabídli že jim přidáme na želvy. A je to.
Odpovědět
my nemnáme zajištěné převozy, odvozy, svozy.... Všichni se dopraví sami, byli na to upozorněni, že převoz z obřadu na hostinu zajištěn není a nikdo se nad tím nepozastavil, pro ty co chtěli jsme zajistili ubytování :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@simcarosslova Já tomu moc nerozumím... :-N Pokud by ti kamarádky nepřišly pomoct, dostaly by se na obřad jak? Nebo jde o to, že se nemají jak dostat na obřad od tebe? Jak se budou na obřad dopravovat ostatní svatebčané? Nevešly by se kamarádky k někomu jinému? U nás byl obřad i hostina na jednom místě, takže se každý dopravoval po vlastní ose, na odvoz jsme pak měli zajištěné řidiče s vlastním autem, aby mohli pít i hosté-šoféři.
Odpovědět
@makovaapanenka kamarádky se dopraví svým autem ke mně, kde budou zdobit auta, když se nabídly, na obřad pojedou taky svým autem a po obřadu už je zajištěn bus, který všechny co nebudou chtít řídit doveze na hostinu. Ale ony nechtějí nechávat auta na náměstí. Ale to už mě přijde moc, abych ještě zařizovala dalšího řidiče, který pro ně pojede extra.
Odpovědět
Profilova fotka
@simcarosslova Napadlo mě poprosit, zda by se cestou k tobě naskládaly do jednoho auta a to jedno auto pak nechaly v centru (ideálně auto té, které to bude nejméně vadit nebo třeba bydlí pár ulic od místa obřadu a tak jej stihne odvézt domů a pak dojít k autobusu).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?