Ozdoba na auto - ovečky bílá a černá, kde je seženu?

Ahoj holky, sháním na ozdobení auta ženicha i nevěsty dvě plyšové ovečky. Chci aby byly stejné, jen měly každá jinou vlnu. Bílou a černou. Velikost do 20 cm. Už jsem prošla nespočet eshopů, napsala dotazy do různých obchodů, ale všude prodávají jen bílé. Hledám něco podobného tomuto obrázku (doufám, že se nahraje :-) ). Nenarazily jste na něco podobného tomu co sháním? Nebo nevíte o někom, kdo by mi ovečky vytvořil na zakázku? Moc díky za pomoc.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, ja se ti ted koukala , mozna by jsi mohla vyzkouset Ebay..tady je link..: ;-) http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trk...
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.ebay.co.uk/itm/Pair-Huggab...
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
a já zase vím o paní, která prodává černý pár http://www.fler.cz/zbozi/svatebni-ply... ale třeba by byla schopná sehnat a vyrobit nevěstu bílou :) napiš jí a uvidíš :)
Odpovědět
Profilova fotka
@sachmetkaa A co jednu bilou obarvit? to bych volila ja jako nejjednodusi variantu:-) jsem rada, ze nekdo ma podobne napady jako ja:-) chtela bych zirafy:-)
Odpovědět
@matery Tak to je šupa, přesně to co jsem potřebovala :-). Moc díky, jsi zlatá :-)
Odpovědět
@rozzaarka To mě napadlo jako poslední možnost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sachmetkaa Neni zac..:) snad si vyberes..:)
Odpovědět
@claire90 Moc děkuji za pomoc :-)
Odpovědět
ovečky - tak to je teda dokonalý nápad....!!! ač jsem byla v Irsku několikrát a ovečky jsou mi tak velmi sympatické, mě nenapadlo si je na vlastní svatbu pořídit... jestli můžu pomoct, tak Avon nyní prodává bílou ovečku, koupí se přispívá na výzkum rakoviny prsu, ovečka je pěkná, celá bílá, má růžovou mašli (ta se dá určitě sundat), je menší, tak jestli by ta velikost mohla stačit hmm......
Odpovědět
Profilova fotka
@sachmetkaa není za co :)
Odpovědět
jednu černou mám doma, kdysi jsem dostala od ségry :D :D prý jak černá ovce rodiny :D
Odpovědět
Článek se načítá
Holky, všem vám děkuji za příspěvky, moc jste mi pomohly. Už jsem se rozhodla a včera si je ještě objednala. Vyhrály ovečky z Irska :-). Moc díky Matery :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?