Ozdoba na auto - květina nebo panenka?

Ahoj nevěsty, at už minulé či budoucí. Chtěla bych znát Váš názor. Dívám se na dekorace na svatebních autech pro nevěsty. Všude je květinová dekorace a nikde krásné panenky co bývali dříve. Já mám před svatbou a plánuju tradiční panenku. Jak to máte Vy? Držíte se raději tradice nebo "moderny"? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mě ty panenky vždycky nějak děsily, všechny, co jsem viděla vypadaly jako ta hororová, co vraždí :-D takže já měla mašli a stuhu :)
Odpovědět
@mkdenika @jetgirl Mně se ty panenky nikdy nelíbily, vždycky mi to přišlo jako děsný kýč, já plánuju jen stuhu. Ale je to tvoje svatba a pokud po panence toužíš, tak proč ne :-)
Odpovědět
@mkdenika A ještě jeden postřeh. Nedávno jsem viděla fotky z jedné svatby, kdy měla nevěsta na autě panenku (byly to tedy starší fotky, cca 10 let). Panenka se se při jízdě uvolnila, takže při příjezdu na radnici všichni obdivovali na kapotě nevěstina auta chumel šatiček, ze kterého trčely nohy do praku (asi netřeba dodávat, že panenka kalhotky neměla). Takže pokud už panenku mít budeš, tak hlavně dobře připevnit nožičky, v pase to nestačí :-D )
Odpovědět
jj nožičky do praku, to znám....:-)))
Odpovědět
Profilova fotka
jsem spíše pro decentní a jednoduchou výzdobu.
Odpovědět
Profilova fotka
:-)
Odpovědět
Jenom mi není jasné děvčata jaké gumy do těch praků použily.
Odpovědět
Profilova fotka
@mkdenika Já se přiznám, že se mi nelíbí na autě panenky nebo třeba plyšáci. Líbí se mi buď zdobenější šerpa, srdce, pedigové ozdoby nebo kytice. Ale pokud se ti líbí panenka, tak se nenech odradit a na auto si ji dej.
Odpovědět
Profilova fotka
Třeba pro mě je panenka na autě typickým příkladem kýče a zastaralé výzdoby, ty panenky na autech bývají podle mě strašně škaredé (stejně jak ty v tom dortu) do obličeje:) Ale pokud se ti to líbí, vůbec bych neřešila, co si o tom myslí kdokoliv ostatní a šla do toho, je to tvoje svatba a tudíž i tvoje spokojenost je na prvním místě:)
Odpovědět
Panenka je strašná a šílená vždy, ještě jsem neviděla žádnou hezkou, takže proto asi volí nevěsty květinu. :)
Odpovědět
@lemona Stejně to měl i kamarád, všichni se popadali za břicha. :D
Odpovědět
Profilova fotka
Poslednich několik let jsem na žádném svatebním autě panenku nezahlédl. Zřejmě je to opravdu již trochu "out", ale pokud se ti to libí, tak určitě neváhej.. Ze svatby musíš mít radost především ty ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj, ja chtela strasne panenku. Dokonce jsem si ji koupila a zacala na ni sit saty. Manzem mi rekl ze panenky jsou strasne desive, jak z nejakeho hororu a hledal neco jineho. Kytku na auto jsem zase ja rezolutne odmitla, prijde mi to jak kvetiny na rakev. Timto se omlouvam vsem kterym se to libi, tohle je proste muj pocit. Nakonec manzel nasel plysaky. Nejricv veverky z doby ledove a nakonec jsme meli ovecky shawn. Preci jen to byla nase svatba, tak jsem nechtela aby ho desila panenka. Ovecky jsme koupili v hrackarstvi a ja je doma dodelala :-) A vsichni z toho byli strasne nadseni...
Odpovědět
já jsem teda rozhodně pro květiny - ty panenky se mi zdají divné, ale záleží na tobě, co se ti líbí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak změna :-D zrovna dnes si u nás klient objednal, že chce taky panenku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já panenku určitě nechci...líbí se mi kytice, ale také jsem objevila plyšáky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já mám panenku ale nevím jak ju pridělat aby vydrzela?? nemáte nápady?
Odpovědět
odjakziva jsme pejsek a kocicka, jen dosit zavoj a kravatku s kloboukem a je jasno :)
Odpovědět
Mně panenka přijde jako kýč - už když na autech jezdily před lety - vždy to byly už "panenky ve výslužbě" v kopici krajek, nepamatuju se na žádnou hezkou ...a plyšáci jsou většinou infantilní... z mého pohledu není nad vkusnou jednoduchost.... šerpa, květiny nebo jiná elegantní dekorace... ale jak píšete - záleží na vkusu a přání každého :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucekrestak kupte si přísavky na auto a přidělejte k panence
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak já budu mít květinu ze saténových a organzových růžiček- samovýroba
Odpovědět
Plysak hruza panenka taky libi se mi decentni veci stuha a mala vyzdoba nejlepe samovyroba ja budu mit lykove srdicka a stuhu
Odpovědět
Profilova fotka
Vozíme nevěsty už 10 let, ale ani jedna neměla jako dekoraci na autě panenku.
Odpovědět
Profilova fotka
@mkdenika my měli kytku. Nad panenkou jsem také uvažovala, ale potom jsem zvážila to, co bylo užitečnější. Kytku jsme potom u hotelu odepli a nechali ji umístit jako dekoraci na stůl :-) ušetřili jsme tím za jednu kytici :-)
Odpovědět
Já teda budu mít krásnou panenku v šatech. Je to panenka po mojí starší sestře a nechala na ní ušít krásné šaty, takže určitě na autě bude. Na kapotu udělám velké V z pásku a vepředu bude sedět ona. Pak jenom na kliky auta dám mašle a bude. Nelíbí se min plyšáci, ani za nic...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli květinovou dekoraci, ženich měl valašský klobouk. :-) Co jiného na Valachách! :-D
Odpovědět
no ja nevim, me osobne se ty panenky vubec nelibi! vypadaji tak strasidelne a hruzostrasne! :D ja bych tam dala radeji kytici...a nebo... plysoveho medvidka :)
Odpovědět
@nemcovakn wow, ti medvidci jsou supr! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevim zda na prisavkach to bude drzet,chtelo by to jeste jedno jisteni a nevim jake
Odpovědět
Profilova fotka
Jen doplním ... tak nakonec klienti co panenky původně chtěli od nápadu upustili a také chtějí raději květinovou výzdobu...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?