Nevěsta a ženich spolu?

Myslíte si, že je hloupé když pojedeme s ženichem spolu autem na obřad? Plánujeme jen malou svatbu, tou dobou budeme mít skoro půlročního prcka a žijeme spolu... Nám se představa, že bysme jeli spolu jako rodina už z domova líbí, ale hlavně starší generace to nějak nemůžou pochopit... :D :D Myslíte, že je to taková katastrofa, nebo že to nemusíme řešit a udělat si to po svém? :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme taky jeli spolu a bylo to krásný!!! ;-)
Odpovědět
Být tebou, když už máte rodinu a žijete spou, klidně jeďte spolu. Omluvte se starší generaci, že to chápete je ale že to cítíte jinak. Taky jsem chtěla jet s ženichem a bylo to tak i naplánované... ale ženich byl přemluven kamarádkou v době kdy jsem se česlala, že se to tak neděla. Trohu mě to mrzelo. Ženich už odjel a mi bylo pak v autě smutno :-( protože jsem počítala že budem spolu. To je tak když do toho začne někdo kafrat .... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Když chcete jet spolu, tak proč byste nejeli? :-) Mě by ani nenapadlo jet zvlášť, ani nemáme dvě auta. Jeli jsme spolu my dva a moje sestra a nikdo se ničemu nedivil, ani jsem se teda nikoho neptala, jestli má nějaký názor a vlastně by mě ani nenapadlo, že někdo může mít nějaký názor "na jízdu autem". Možná se některé věci až moc řeší :)
Odpovědět
@barenka123 My jsme taky chteli jet na obrad spolu,uz to bylo tak naplanovany,ale dva dny pred svatbou nam jeho nevlastni sestra zacla delat "upravy" v cele svatbe,vyvadela ze spolu jet nesmime,a manzel ji poslechl. Taky mi pak bylo lito ze to nebylo tak jak jsme chteli. Takze si od nikoho nenech nic narizovat,je to pouzr svatba vas dvou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?