Na autě pro nevěstu kytice nebo panenka?

Sice jsem teprve na úplném začátku svatebních příprav,ale nad tímhle už delší dobu přemýšlím. Mě se panenka líbí moc,ale už ji na svatebních autech nevídám.Jak jsmte na tom ostatní nevěsty?
Odpovědět
Milá mandalko, pokud se Vám panenka na autě líbí, tak neváhejte. Trendy v dekorování aut jsou různé, zdobení panenkami je tradice, ale možná už překonaná. Jen to jen a jen Vaše svatba, a jak si to uděláte, tak to budete mít :-) . Jen počítejte s tím, že když se pojede s autem, tak se sukýnka panence nadzvedne, většinou zakrývá sukně obličej a odkrývá to co mělo být ukryto ;-) . Přeji Vám klidné přípravy. M.K.
Odpovědět
Profilova fotka
@mandalka kamarádka měla na autě panenku a ta si při jízdě lehla na zádička s roztaženýma nohama do vrchu..... takže při příjezdu na obřad viděli všichni to, co by si opravdová nevěsta měla nechat pro ženicha :-D takže jestli se rohodneš pro panenku, proč by ne??? dej si pozor na to, jak ji připevníš ;-)
Odpovědět
no to mě vlastně vůbec nenapadlo,aby se panenka moc nehýbala až se pojede,to by bylo trochu nevhodné,panenka s nohama nad hlavou. :-)) až se zaparkuje před zámkem.
Odpovědět
Volím panenku, ale nikom neberu, pokud si zvolí květinovou výzdobu, či něco jiného.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jáměla panenku...moc se mi to líbilo už jako malé holce...auta s květinami mi připomínají pohřební :-D . A panence se ani nezvedala sukně ani si nelehala....pokud to není samovýroba ale je z půjčovny nebo koupená už jako na auto myslím, že to mají dobře zajištěné...
Odpovědět
@mandalka Tak já osobně mám radši panenku na talíři :-D ale pokud se ti líbí, tak neřeš, jestli to je nebo není staromódní a klidně si ji na kapotu posaď. Je to přece tvoje svatba a nikdo ti do toho nemá co kecat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bubbi k tomu talíři se hlásim taky :-D Jinak jak panenky, tak i kytky můžou bejt vkusný aj hnusný, záleží, co se komu líbí. Já třeba auto vyzdobený neměla vůbec, já byla ráda, že je aspoň čistý :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem pro kytici ... vypadá na autě moc pěkně ... můžeš mít jen lehce nazdobený auto a nemusí to hned vypadat nahnáceně ... prostě stačí jen jemná varianta a decentnost ....
Odpovědět
Profilova fotka
@esvatebni3 Pokud ale přišiješ panence na šatešky přísavky, sukýnka se jí nezdvihne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně budu mít na kapotě kytici, na které bude korunka se závojem :-) Ale proti panenkám nejsem, když se to někomu líbí, tak proč ne:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanischka já sem tady někde v albu viděla úžasnou panenku, takovou starou, co jsme jako děcka mívali doma taky, autorka alba tam někde dokonce zmiňovala, že panenka má uhryznutou ručičku (tak dobře ji oblékla, že to nebylo poznat) a ta panna byla prostě kouzelná, páč v sobě měla takový to nepopsatelný něco :-) Na korunku se závojem jsem zvědavá, to tu snad v albech eště nebylo :-)
Odpovědět
@hanischka máš pravdu, předsedo :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@esvatebni3 :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mon_88017 Kytice s korunkou zhruba hotova, můžeš se podívat do mého alba a rovnou prosím o pomoc, jestli je lepší puget a nebo ta podlouhlá kytice...jo a není to ještě finální, jen náčrt :-D
Odpovědět
Ahoj, když se Ti líbí panenka, tak si dej panenku, to není co řešit:) Mě se líbí srdíčko, tak budu mít srdíčko:) A myslím si, že je úplně jedno, co vídáš nebo co nevídáš, důležité je, aby se svatební den líbil Vám dvěma:)
Odpovědět
Medvídek =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já budu mít tohle :-) Když ženich cylindr, tak já korunku se závojem :-D
Odpovědět
Záleží jen na tom, co se Ti líbí. Já chtěla panenku, schovávám si jí už pátý rok a za chvilku přijde její čas :-).Vybírala sem ale takovou, která se mi líbí, vybrala sem si obličejíček s barvou vlásků, zdobení i šatičky (nazdobili mi panenku na míru) a já jí jen dodělala zelenou přízdobu a v ruce bude mít bílou chryzantemku, jako budu mít v kytici já :-) . V salonech vídám panenku na zápůjčku, ale popravdě se mi nelíbila nikde ani jedna =-) :-| Jinak panenka má tři velké přísavky na nožičkách a zadečku a hlavně kolona pojede asi 30 km/hod, takže nějaké povalení panenky za jízdy myslím nehrozí...
Odpovědět
@kikimaruska ikdyž nejsem fanouškem panenek na autě, tak tedy musím uznat, že tahle je naprosto úžasná :-)
Odpovědět
Tak tahle panenka je božská....opravdu nádherná.Zatím jen hledám na netu,našla jsem jen jednu která se mi opravdu líbí,má hezké šatičky i obličej.A jsem rozhodnuta pro panenku a všem děkuji za hezké příspěvky a názory.
Odpovědět
Profilova fotka
@kikimaruska Moc hezká panenka :-) Bude vám to oběma na svatbě dozajista slušet :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?