Může ženich s nevěstou přijet v jednom autě?

Většinou jede ženich s rodinou zvlášť a nevěsta taky zvlášť nebo ne? Chtěla bych sehnat vw brouka na svatbu, ale přemýšlím, že by byly asi lepší dva, jeden pro mě, druhý pro ženicha, ale mám problém sehnat i jednoho, natož dva. Bude to divné, když přijedeme spolu nebo se to taky dělá?
Odpovědět
Je to jednoduchý, každej si to dělá, jak uzná za vhodný. :-D My dojeli společně, jedním autem... Naopak mi na tom dost záleželo, aby jsme jeli spolu. A všichni jsme se potkali až na místě obřadu.
Odpovědět
Profilova fotka
Jedinym duvodem proc jezdi zenich na zacatku kolony a nevesta na konci, dle meho nazoru je, aby zenich nevestu nevidel.. pokud neplanujes byt utajena nevesta az do obradu, tak je myslim jedno ze pojedete spolu..
Odpovědět
Rozhodně to není zvykem a osobně jsem o tom ani neslyšela. Obvykle jezdí každý zvlášť, pokud se jede v koloně (třeba přes město apod.), tak ženich jede v prvním voze, nevěsta v posledním. Pravidla etikety určují i pořadí ostatních vozů a dokonce i kdo obsazuje konkrétní místo v kterém voze. Z obřadu odjíždí ženich společně s nevěstou (nevěstiným vozem). Ovšem zase nikde není psáno, že to tak nemůžete udělat a přijet společně (tedy krom porušení pravidel etikety a poboření zvyklostí). Kdo bude chtít pomlouvat, ten si najde něco tak i tak. Hezkou svatbu přeji :-)
Odpovědět
My přijeli spolu. Já teda nejdříve dojela autem k místu obřadu, ženich tam přišel pěšky, takže mě viděl až na místě. Jenže zapomněl moji občanku, kterou jsme stejně nakonec nepotřebovali, tak jsme jeli spolu k němu domů a vrátili se společně. ;-)
Odpovědět
M jsme si pronajali auto a přijeli s dětma (dve malé dcery) a oběma rodičema společně - v limuzíně.....ale narovinu, proč by jste spolu nemohli přijet? Klidně jeďte.... a měli jsme svatbu v kostele a tím že máme děti, žijeme spolu už víc než 6let, mě bude 30, manželovi 40let, šli jsme i spolu k oltáři - doporučil nám to ten knez....říkal, že když spolu žijeme, že pujdeme asi i spolu rovnou...a narovinu, bylo to super....rodiče šli za náma hned v páru a bylo to pěkné moc...
Odpovědět
My pojedeme také spolu. Primárně proto, že pěkné auto jsme sehnali jedno. Na druhou stranu se ale na to dívám z opačné strany - bydlíme spolu už několik let, tenhle den je pro nás výjimečným, Chceme si ho ale užít společně, takže spolu taky na ten obřad dojedeme. A navíc nemáme pak odjezd z obřadu, protože je restaurace hned vedle místa oddání, tím bychom o tu společnou cestu přišli. Takhle nám to teď přijde nejlepší ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my pojedeme s přítelem spolu naším srdcovým autem, které s námi prožilo už mnoho a mnoho. Navíc je to auto po mém dědečkovi, který na svatbě být nemůže, tak aspoň symbolicky budu mít pocit, že je tady se mnou. S přítelem jedeme společně, protože chceme tento den strávit co nejvíce spolu a nějak moc tradice neřešíme. Všem okolo jsme to oznámili už na začátku, že to bude tak a nikdo s tím neměl sebemenší problém. Takže moudrá rada zní :) : udělej si to tak, jak se to líbí vám a neřeš, jak se to dělat má. Před mnoha lety by to možná byl pro některé problém, ale dneska už se to podle mě moc nehrotí:)
Odpovědět
Z praktických důvodů si nedokážu představit, jak se nevěsta, pokud bude mít dlouhé šaty a objemnější sukni veze na svatbu broukem. Kdyby měla vedle sebe ještě vtěsnat ženicha, cesta by pro ně byla určitě nezapomenutelná :D I když bys jela bez ženicha, měl by s Tebou v autě jet tatínek nebo ten, kdo Tě povede k oltáři. Být Tebou, o broučkovi ještě hodně popřemýšlím. Je to autíčko sice nádherné, ale myslím, že cesta s ním by tak nádherná nebyla pro Tebe ani doprovod... Byli byste rádi, že jste už na místě, abyste si mohli narovnat nohy ;)
Odpovědět
Souhlasím s prostenika85 :-), já budu mít 3 kolovou spodnici a máme na výběr 7 místnýho Chryslera nebo Scouta nebo klasickou aSuperb. Budu muset do Scauta nebo Superba, i když bych raději do našeho Chryslera, ale s tím pojede ženich s našema 1,5 letýma dvojčátkama.
Odpovědět
Brouk je docela odvaha. Se svatebními šaty se už tak leze špatně do auta a pokud jsou objemnější, tak do brouka se nevlezou. Já měla velké auto a už tak šaty tam sotva vlezly. Jinak k tvé otázce. Je na Vás jestli pojedete jedním nebo dvěma auty. My jeli jedním autem 5 minut ke koňskému spřežení a na zámek už v kočáře. Takže je opravdu jen na Vás, jak pojedete. :-)
Odpovědět
A odkud ze jsi?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?