Luxusní auto na svatbu jen se svedky ?

Profilova fotka
Zdravím nevěsty, jelikož jsme oba s přítelem fandové do hezkých aut, řešíme teď otázku čím pojedu já jako nevěsta na svatbu. Máme totiž k dispozici krásné bílé luxusní Chevrolet Camaro. Jenže máme svatbu jen se svedky, pojedou nam asi jen 4auta. Budu mít klasické šaty, ale říkám si: nebude to auto vypadat divně, když nakonec je to jen minisvatba ? Díky za názory :)
Odpovědět
ahoj. Já si myslím, že je to především tvá svatba a měli by jste si s partnerem ten den užít. Vícekrát se to již opakovat nebude a taky žijeme jen jednou. Co si kdo myslí okolo to bych opravdu neřešila, takže pokud se Vám líbí a máte na to finance / pokud si ho půjčujete/ , tak proč ne. Já budu mít svatbu také malou cca max 5 hostů a také hodně přemýšlím, co je třeba a co je již zbytečné. Např uvažuji nad kočárem s koňmi, kde bychom jeli s mým "manželem " po obřadu do hospůdky a pak by se mohli svést i ostatní co s námi budou oslavovat, jako taková pěkná projížďka. přeju hlavně hodně štěstí. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@karkulka12 : majitelem auta je kamarád, takže by nás to stálo maximálně pohonné hmoty :) Jinak kočár s koňmi , to je krásná romantika. I Tobě hodně štěstí a ať se ten váš den vydaří ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?