Klasika nebo mašle na zrcátka svatebního auta?

Profilova fotka
Jaký máte názor? Klasika? úzká bílá stužka (anténa, zadní sklo, kapota) Mašle? viděla jsem teď často že místo klasiky se dávají velké mašle na zpětná zrcátka Zajímal by mě názor ohledně vkusu, ale i cena a případné jiné tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
Pro svatebčany plánuji klasiku :-), ale naše auta budu dozdobovat jinak a na své už mám koupené mašle na kliky. Už jsem taky viděla pomalovaná auto svatebčanů a to opravdu celá popsaná :-). Tož to nevím, jestli by se jim zamlouvalo, i když by to šlo umít :-) (což předpokládám)
Odpovědět
Profilova fotka
Já plánuju pro svatebčany jenom mašle na zrcátka... :-) Klasiku už sem docela dlouho neviděla... Ale myslím si, že záleží na tom, co se komu líbí... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na ty mašle na kliky jsem už taky koukala, ale přišlo mi to moc nákladné na všechny kliky u všech aut. Ale to je dobrý nápad dát to pouze na auto nevěsty. Super
Odpovědět
Profilova fotka
@marky8822 a nemáš někde fotky takovéto výzdoby? Potřebuji to ukázat přítelovi ale nikde na internetu jsem použitelnou fotku nenašla.
Odpovědět
Profilova fotka
@dzada Fotku nemám, ale zapátrám ;-) Jiank mašle nemusíš kupovat na netu už udělaný, dají se krásně udělat...Kup si ruličku organzy (tu úzkou) a krásně si je uděláš sama... A vyjdou tě levněji...Já minule zahlídla ty udělaný mašle na kliky a na jedno auto to vyšlo asi na 200,- což mi přijde dost
Odpovědět
Profilova fotka
jj to já plánuji asi udělat doma, teď se jenom rozhodnout zda klasiku, mašle na zrcátka nebo na kliky. Pocitově zatím vedou zrcátka
Odpovědět
Profilova fotka
Když se vdávala ségra, tak jsme všichni měli vedenou stuhu přes kapotu do V k zrcátkům a tam to bylo zakoncené mašličkou. Ale měli malou svatbu (cca 25 lidí), takže se to dalo. Já na naši svatbu - bylo nás opravdu dost (115 lidí) - jsem si vytvořila mašle jen na naše auto, ostatní dostali klasiku :-) Takže záleží kolik vás bude :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@smisekivuska bude nás max 40 takže to bude skutečně záležet na fantazii
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme zdobit jen auto ženicha a nevěsty. Zbytek bude mít klasicky úzkou bílou stužku v oknech.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud bych dávala mašle na auta svatebčanů, tak určitě bych si je sama vyrobila a dala na zrcátka (takže jen 2). A pak doladila klasikou :-). No uvidím :-). Je ale fakt, že organza je dlouhá a za dobrou cenu, mašle je udělaná opravdu za chvíli, takže zas náročné to není :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dzada pokud vás bude tak málo, tak bych do toho šla. Bude to vypadat pěkně a z té organzy toho uděláš dost - já to tak taky dělala a pak jsem z ní měli i mašle na židlách. Když si koupíš tu menší, tak to bude ok :-)
Odpovědět
My měli auta nevěsty a ženicha k šerpám na kapotě přizdobené ještě svatebními praporky, vypadalo to moc hezky..Mimochodem byly bílě s motivem prstýnků a zakoupeně v KIKu, pár za 25 kč.Takže investice minimální a paráda veliká. Ostatní auta klasicky.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@marky8822 Cože?? 200 Kč na jedno auto?? To musely být ty mašle ze zlata, ne? Jinak pokud chceš mašle na kliky, ale chceš ušetřit, tak dej jen na přední dveře. A pak tě to vyjde třeba ani ne na dvacku na auto. Ale je fakt, že nevím, jaké máš přesně mašle na mysli.
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme směrovat všechny svatebčany na místo obřadu - tím odpadá zdobení aut ... zbytek aut s rodinou budou jen mašle ...
Odpovědět
Profilova fotka
@pet23 Já se na mašle na kliky nechystam vůbec... :-) Budu dávat mašle na zrcátka... Ale fakt sem viděla sadu mašlí na jedno auto (4 mašle) a 200,- :-D A navíc nebyly ani hezký...Zkusim je najít a hodim odkaz :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Našla jsem mašle... Jsou 2 a koukněte na tu cenu :-/ Navíc mě osobně se nějak ani moc nelíbí http://www.svatebnisilenstvi.cz/svatb... @pet23
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda plánuji výzdobu dělat doma, ale pokud by někdo chtěl koupit mašle hotové doporučuji levnější variantu na fleru http://www.fler.cz/zbozi/svatebni-mas...
Odpovědět
Profilova fotka
@marky8822 No to je teda mazec! Ty mašle, co dělám já, resp. organzové květy, někdo dává na zrcátka, někdo na kliky, někdo na jinou výzdobu. Jinak takové podobné, co byly v tom odkazu, se chystám taky začít dělat, ale teda za hooodně jinou cenu:-))) Tak holky, přeju, ať seženete všechno podle představ za hezčí ceny:-) nebo ještě lépe, pokud si to vyrobíte samy, tak ať se výroba daří a užívejte svatební připravy.
Odpovědět
Profilova fotka
@dzada No to už je lepší, ale i tak mi to nepřijde zase tak nádherné....Ale je fakt, že každý má jiný vkus, takže co někomu přijde úžasné, jiného nenadchne a naopak.
Odpovědět
Profilova fotka
My měli mašle na zrcátkach a dělala jsem si je sama-dvoubarevné a ve výsledku vyšly na pár korun. Vyzkoušela jsem si mašli s látkou, jak velkou a jak udělám a pak jsem si změřila kolik organzy budu potřebovat na kolik aut a objednala organzu a bylo. Žádná věda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych chtěla taky mašle na zrcátka ale potřebovala bych nějaké fotečky pro představu pro přítele. Kdyby někdo měl sem s nimi prosím.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám fotečky v albu ze svatby, ale není to moc dobře vidět, prostě jsem udělala z bílé organzy klasickou mašli a ze zelené taky (stejně velké) a pak je dala nasebe a svázala k sobě, takže z toho byla jedna velká dvoubarevná mašle a všichni se mi ptali, kde jsem je kupovala. :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Holky cim jste masle pripevnovali k zrcatkum ;)?
Odpovědět
My budeme mit oboustrankou.Uz jsem s ni ty masle koupila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rendavenda mam takovy pocit, ze svagrova vzala tu masli a normalne ji kolem zrcatka uvazala na uzel a maslicku a vydrzelo to cca 30km prejezd :-) (bylo to na dvou autech mych dvou bratru a ani jeden nejezdi zrovna nejpomaleji :-D )
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?