Kdo bude rozvážet hosty domů?

Ahoj všichni. Lámu si hlavu nad otázkou, kdo bude rozvážet hosty po hostině a po párty? :D jelikož bude obřad na jiném místě než hostina, všichni se přemístí autem. Ale pak domů se to řeší jak, když budou pít? Děkujííí :)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli dva řidiče. Jeden řídil auto hostů, druhý jel za ním ve svém autě, aby se přivezli zpět.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem na pár svatbách zažila to, že po obědě, během toho, co se jeli novomanželé fotit, si každý odvezl svoje auto domů a pak se poslal jeden domluvený řidič, který všechny tyhle pobral (naněkolikrát, případně myslím bylo více těch "svozů"). Večer / v průběhu noci pak tihle řidiči rozváželi hosty domů. Na jedné menší svatbě měli jako řidiče známého rodičů nevěsty (ale i nevěsta ho od dětství znala, byl ze stejné vesnice), ten vozil celý den i novomanžele na focení atd. Na jiné svatbě takto byli kamarádi ženicha, kteří neměli potřebu pít, případně známí, kteří by na hostinu ani nebyli zvaní, ale takto tam byli také, měli jídlo, pití... jen prostě nealko :-)
Odpovědět
U nas bude jeden ridic. S tim, ze vsichni prijedou na hostinu, pak vsichni ridici svych aut auta odvezou a ten jeden ridic ty ridice zas priveze. Mame to kousek, tak to tak jde. Je to srozumitelne??:)
Odpovědět
Profilova fotka
u nas je pro svatebcany autobus. Jednu cast vyzvedne u zenicha, pak odveze k neveste. Tam vyzvedne zbytek, jede se na obrad, pak na misto hostiny(pokud je jinde jak obrad). Na vecer je domluvenych par ridicu, kteri rozvazi hosty. Byla jsem tak na peti svatbach. A fungovalo to, vlastne si to pamatuju i z jedne, na ktere jsem byla jako mala😊 My to budeme mit stejne😊
Odpovědět
My máme pronajaté 9-ti místné auto, řidiče kamaráda a ten hosty ráno přiveze a večer bude rozvážet. Máme vše na jednom místě, tak je to pro nás i všechny nejlepší řešení. 😊
Odpovědět
Supr.. tak to uděláme asi, že seženeme nějakého řidiče a bude vozit všechny no.. nebo jak tady píšete, že si odvezou auto domů, když se budeme fotit a pak je ten řidič přiveze :).
Odpovědět
Sehnala bych kontakt na taxíka a ať se každý dopraví domů taxíkem a nebo si zajistí odvoz. Já jako host ze svatby vždy řešila nějakého taxika. S takovým detailem bych si nedělala hlavu.
Odpovědět
Dobrý den, nabízíme přepravu svatebčanů s vlastním řidičem, a to s možností celodenního využití, či naopak využití pouze na rozvoz po skončení, vše dle Vašich požadavků. Více informací naleznete v soukromé zprávě. Přejeme hezký den :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?