Kde seženu panenku na svatební auto? Poraďte

Profilova fotka
kde na internetu seženu panenku na auto?prosím poraďte
Odpovědět
Ahoj! panenku na auto seženeš na aukci Aukro v sekci oblečení - doplňky,slavnostní,svatba,doplňky,koukala jsem tam a prozatím je tam jedna,ale každý den někdo něco přidává tak tam koukni a uvidíš! páá xlmakrela
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,můžu ti poradit kde ti ušijí šatičky na jakoukoliv panenku,když mrkneš do mého alba,tak uvidíš jakou jsem měla já.Klidně bych ti ji půjčila,ale po slouhých měsících mě uhnala jedna nevěsta ze slovenska a tak jsem ji prodala za neuvěřitelné 3000kč(já bych to nikdy nedala) i když mě ta panenka také stála hodně přes 1000kč.Když tak písni do IP a dám ti kontakt
Odpovědět
a tady v bazaru jsi žádnou neobjevila? holky tu dost často nějakou nabízely
Odpovědět
Holky, běžte se podivat do Levnych knih KMS, maji i webovky, mají tam nádherné velké panenky za 299,-, blondýnky i tmavovlásky, akorát si k nim musíte spíchnout šaty. Ale za tu cenu se to vyplatí, jsou opravdu krásné.
Odpovědět
Holky, já včera stála ve Spálený na tramvaji a tam jsou taky levný knihy a tam měli přímo za výlohou panenku ve svatebních šatech za 99,- :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky...panenka se dá sehnat i v půjčovně svatebních šatů( v salonech),a nebo se dá taky koupit..... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, já koupila v obchodě Quelle - kameném, opravdu náádhernou panenku za 249,-
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mám panenku z Quelle, měli jí na vánoce, ted už jí bohužel nemají, ale opravdu moc krásná
Odpovědět
Ahoj, myslite si ze nevadi kdyz budu mit normalni panenku?pujcim si ji od maly netere a usiju ji saty?
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím si že ne. Já mám jednu panenku na víc, zkusím jí nafotit, jestli by se někomu hodila
Odpovědět
http://www.aukro.cz/item167867520_sva... pri hledani urcite veci..jsem narazila na tohle..tak mrkni na to, treba ti to pomuze. jinak panenku bych si nikdy nedala, je to kyčovity..radsi bych sla pesky.
Odpovědět
prave ze panenka je na tom aute moc hezka, aspon vsichni kdo v aute jede....ale my pojedeme uz jako svoji takze na aute budeme mit i zenicha
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojte holky, já řeším jiný problém ohledně panenky na auto. Budu mít svou vlastní, a nevím jak ji upevnit na auto. Nemáte některá nějakou zkušenost? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
levie:Na to existují takové různé přísavky, myslím, že se dají koupit v květinářství.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Levie taky tenhle problém řeším. Jedna nevěsta mi tady radila, že panenka dobře drží, když ji přes nohy přilepíš k autu izolepou. Ty přísavky prý moc nepomáhají. takže já nakoupím hodně přísavek a dost izolepy a to by bylo aby nedržela
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem měla panenku také na autě,seděla na kulatém korpusu který bývá na dorty,v něm bylo vyvrtanýách 7dír,do kterých se vložily přísavky,přísavkami jsem provlékla drát a ten jsem omotala kolem panenky,dvě přísavky byly na nohách a jedna kolem pasu aby panenka držela.Zbytek jsem jen zadělala tím drátkem,jeli jsme po dálnici,panenka se ani nehla,přísavky drží dost dobře i na cylindru který jsemtaké měli,i ten vydržel nápor na dálnici.Stačí si v domácích potřebách koupit přísavky o průměru 3cm,jedna stojí kolem 7kč.Izolepu bych nedoporučovala už kvůli laku na utě.
Odpovědět
Profilova fotka
Mar, už mám odzkoušeno, izolepa s lakem nic neudělá a je to mnohem jednodušší a drží dost pevně ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ambret:já nevím někteří majitelé svých vozů si nepřejí dávat na auto izolepu,znám to z vlastní zkušenosti,potom zůstáva na autě a dělá to lepení fleky. Záleží na každém co zvolí a co odzkouší
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, děkuji za tipy. Mar, tvůj nápad se mi líbí nejvíc, myslím, že tohle bude držet zaručeně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
alisek me osobně se panenka taky moc nelíbí já sem rači chtěla buď kytku nebo srdce ale je to přání ženicha :-| .už mi ustoupil při hodně věcech takže zase musím ustoupiot já!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, moje skorotchýně už má panenku nachystanou a vždycky mi říká, až bude ta svatba že je připravená...a já vim že jí fakt nechci. Zatím jsem viděla všechny panenky "v akci", pěkně když auto jede, sukýnka na hlavě a roztažený nahatý nožičky...pardon
Odpovědět
Také se mi líbí panenka, ale ted je prý moderní kytka na auto, s tím mě štve moje mamka, že prý je kytka lepší.
Odpovědět
Profilova fotka
apricot:tu sukýnku stačí přilepit nebo něčím přichytit a je to ok,ale už jsem taky viděla naháče :-D Já budu mít srdíčko z kytiček asi 40 cm velké a k tomu stuhy.
Odpovědět
Profilova fotka
joo: Mně říkají uplně všichni, že panenka je přežitek atd, ale je to můj den a tedy i moje volba...Prostě na nevěstino auto panenka patří, i když je to prý out, já si ji tam dám :-)
Odpovědět
petinek: Já už ji mám zamluvenou, prostě podle mě je to klasika a moc se mi líbí, kdzž je na autě panenka.
Odpovědět
Ahojky, holky. Taky jsem byla názoru, že panenka že na auto jedině nějakou květinovou výzdobu a basta - panenka je přece kýč! Ale jak sem tak za poslední měsíc procházela všechny návrhy a dekorace na autech na netu, musím přiznat, že nakonec jsem se rozhodla pro panenku...veškeré květinové vázdoby vypadají tak tak nějak usedle - a veškeré takové ty "rádoby" originální nápady, mi příjde prostě jako vaření z vody...prostě jen proto, aby bylo něco jiného aniž by se moc posuzovalo jak to opravdu vypadá. Navíc když si uvědomím, že na to aby to na autě nějak vypadalo, měla by být ta kytka větší, což znamená cena něco kolem 800-1500 a pak to během 10 dnů, kdy budu na svatební cestě jednoduše zvadne. Když to udělám z umělých, tak to bude ještě dražší a ještě se budu doma otravovat s kytkou na kterou bude jen padat prach a za rok to bude znečištěné tak, že to nevypereš a zhnuseně to vyhodím...takže prostě panenka nemá konkurenci. Navíc je hned poznat, že v autě jede nevěsta. A když už příjdu o svatební kytku při házení, tak mi aspoň zůstane panenka, kterou si na nějaký čas schovám a pak ji dám na hraní svým budoucím dětem :-D Takže za 350,- jsem si teď v hračkářství koupila panenku a za 200,- mi krejčová ušije, ze zbytku látky z mojich svatebních šatů, šaty pro panenku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si panenku půjčím ve svatebním salonu za 190 Kč. Už ji mám zamluvenou. Bude to blondýnka jako já, i když se mi možná víc líbí panenka brunetka. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, kdysi tu byla velká sháňka po panence z quelle, ale bohužel byla vyprodaná. Musím říct, že byla opravdu hezká a i když neměla přísavky, tak se dala upravit tak, aby na autě seděla (přidělala jsem jí 6 obyčejných přísavek na nožičky a držela v pohodě). Nyní mají v nabídce nevěstu i ženicha a opět vypadají moc kouzelně, takže kdo sháníte panenku a chcete, aby vám po svatbě zůstala, tak jedině doporučuji. Stojí 499,-, ale je opravdu kouzelná. Posuďte sami: http://www.beremese.cz/album/album.ph... Obě panenky mají v Q na internetu.
Odpovědět
Profilova fotka
já si objednala panenku i panáčka s quelle - 1ks za 500,-- na obrázku vypadají moc hezky až příjdou tak ses pochválím ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
přítel si přál panáčka a ten z quelle se mi fakt líbí, tak ho dostane k vánocům a přiobjednala jsem i panenku aby se k nám hodila k panáčkovi. Květiny jsou také hezké, ale těch budu mít na svatbě dost ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?