K oltáři pešky??

Profilova fotka
Ahoj, mám svatbu 30.8 - na zámečku, zámeček je cca 300-450m od našeho domu, přítel říká,že auto pro můj příjezd nepotřebujeme, já myslím že ano (cesta v podpatcích a pokud bude horko, tak budu spocená jako prase dřív než tam dojdu) Co myslíte Vy??je to ode mě přehnané a má pravdu přítel, nebo mé obavy nejsou zbytečné a je opravdu nutné přítele přesvědčit, aby půjčil auto?
Odpovědět
Já jsem to měla ke kostelu také kousek a jela jsem autem. Máš pravdu, že i ta zdánlivě krátká cesta může ovlivnit jak pak vypadáš. Já měla dlouhý závoj a vlečku, tak jsem to nechtěla tahat po silnici a ušpinit. Dál potom foukal trošku vítr, tak jsem nechtěla mít rozcuchané vlasy atd atd. Já bych určitě znovu volila auto...
Odpovědět
@soda365 U nás se chodí pěšky běžně od ženicha k nevěstě a potom na místo obřadu. Myslím, že je v tvém případě zbytečné jet autem, hlavně pokud byste ho museli ještě půjčovat...
Odpovědět
Profilova fotka
Vzpomeň si na Slunce seno a pár facek ;) taky nevěsta jela autem :D já sem rozhodně pro jet autem ;)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si vymysleli, že půjdeme ke kostelu pěšky, ráno bylo krásně, teplo, tak proč ne...To jsme ovšem netušili, že když výjdeme z domu, tak se rapidně změní počasí.... Zvedl se vítr, zatmělo se, začalo poprchat a strašně se ochladilo...Do kostela jsem sice došla pěšky, ale mé úžasné natočené kudrliny byly ty tam, místo toho rozcuchané vlasy...Vůbec jsem si pak nepřipadala jako krásná, upravená a svěží nevěsta :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě autem. Nejlepší řešení by pravděpodobně bylo požádat o odvoz například rodiče, svědky, zkrátka někoho z okolí. Ono těch 400 metrů přece jen není zase takový kousek právě v těch podpatcích a šatech..
Odpovědět
Určitě jet autem,chlapovi se to říká,ten nemá podpatky,komplikovaný šaty ani závoj...
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě bych jela. I když je to kousek. Nejde o lenost, ale aby nevěsta byla svěží a neuťapaná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja som za cestu pesky. My sme sli este dlhsi kusok ku kostolu od nas a sli sme krasne v sprievode so svadobcanmi, do toho nam hrala muzika a bolo to krasne. Ovela lepsie ako ist autom. A podpatky mi vobec nevadili, ja sa priklanam k tvojmu zenichovi. :-)
Odpovědět
@soda365 Měla jsem to také tak blízko ke kostelu,ale volila jsem auto :-) Asi se moc nehodí,aby nevěsta šla pěšky + čekání na to,až vystoupíš z auta je hezké :-)
Odpovědět
Taky jsem si vzpomněla na tu scénku ze Slunce, seno :-D Ale jak říkají holky, 400 m je v džínách a teniskách kousíček, ale na podpatkách a v šatech s vlečkou sakra daleko! Takže pokud nemáš krátké letní šaty a balerínky, ale budeš "klasická" nevěsta, tak bych taky spíš doporučovala to auto...
Odpovědět
My jsme šli celá svatba do kostela pěšky a bylo to super, podpatky mi v ničem nevadily a užila jsem si tu cestu na nejvyšší míru :-)
Odpovědět
Profilova fotka
..jako chlap jsem taky pro auto... teda pokud to není nějaká tradice chodit po celé vesnici pěšky :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Já bych také byla pro auto nikdy neodhadnes počasí, takže pokud bych už měla půjčené nebo i "vlastní" auto tak určitě by nezůstalo neozdobene, i kdyby to měl být jen nějaká mašle nebo "položena" kvetina přes kapotu, a v takovém případě bych chtěla mít i foto u auta aby ta příprava nebyla zbytečná.
Odpovědět
Auta jsou vymoženost řekněme posledních pár desítek let,určitě tedy nejsou klasickou svatební tradicí..Měla bych nějaké v záloze pro případ špatného počasí,ale když bude hezky,šla bych klidně pěšky,určitě to má větší kouzlo než auto..
Odpovědět
Profilova fotka
myslím že pokud budeš mít na svatbu boty na podpatku, tak jsi na ně zvyklá. Spíš bych jako problém viděla to teplo nebo pokud by nevyšlo počasí a padaly trakaře - to bys asi na obřad nedorazila v úplně tip ťop stavu. Já bych asi šla pěšky, protože denně ujdu na podpatcích a ve vedru xx kilometrů, ale zase chápu, že ne každý je zvyklý - takže se zařídit podle toho. Můžeš zkusit ženicha přesvědčit, ať to pojme stylově a doveze tě na místo obřadu na tyči na kole:) To si myslím že by mohla být i pěkná fotka:)
Odpovědět
Profilova fotka
@veru92 Mám obřadku dvacet metrů od baráku, možná ještě míň než Bláža, jet autem nebo ne? :-D :-D :-D @soda365 Co se týče Tvé vzdálenosti, pro jistotu bych asi s tím autem počítala, fakt nevíte, jak bude.
Odpovědět
Přítel si pro mě příjde se všema svatebčanama pěšky a pak taky pujdem pěšky do kostela. Máme ho asi 700m do kopečka. Je to u nás tradice že se jde průvod až do kostela za doprovodu muziky. Sestra to tak měla a vubec ji to na kráse neubralo. Myslím že je to jen lenost. U nás se lidi na tebe chtějí podívat jaká si krásná a mě to potěší že mě budou okukovat a závidět :-D
Odpovědět
U nás vzhledem k rekonstrukcím na náměstí, šli svatebčané k radnici také pěšky. Ale pro mě přítel zajistil odvoz - sice to byl kousek a nešlo o podpatky, na ty jsem zvyklá, ale vzhledem k tomu, že jsem byla utajená nevěsta, to byla asi jediná možnost, jak se na radnici nepozorovaně dostat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?