Jednoduchá výzdoba aut?

Zdravím všechny! Plánuji svatbu v přírodnějším stylu, a přemýšlím nad jednoduchou ozdobou na auto nevěsty a případně ženicha. Na auta svatebčanů mám koupenou ivory stužku - buď za kapotu nebo na mašle na zrcátka. Co vidím na internetu mi připadá zatím hodně drahé, nebo nevkusné, přeplácané. Líbily by se mi i živé květiny - nevěstin závoj, ale to je zase otázka kolik by to stálo... :-N Poradíte? Někdo kdo řešil podobný problém tu snad musí být! Budu hrozně ráda za jakékoliv tipy a inspiraci. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já si na autech vůbec nepotrpěla, takže jsem to vyřešila jen těma stužkama a taky to šlo :) Pokud Ti na tom moc nefrčí kvůli fotkám nebo tak, tak podle mě není třeba to hrotit :)
Odpovědět
Nějak extra mi na tom nezáleží, to ne, ale přecejen bych chtěla odlišit auto nevěsty a ženicha od ostatních - můj táta auta prodává a bude mi shánět krásné velké, tak mi přijde škoda ho neozdobit ... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, děláme třeba jen mašličky na kliky nebo jednoduché šerpy. Tu můžete nahradit i taftovou širokou stuhou.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Taky bych chtěla odlišit své auto od ostatních . Ale taky nic přeplácaného. Také jen nevěstin závoj, a pár mini gerberek, či kopretinek. Připadá mi to čistě, jednoduše. :-) CHtěla bych výzdobu viz obrázek. Jen ještě nevím, jestli jen 1 nebo obě srdíčka :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně by se líbilo něco takového. Na druhou stranu nevím, jestli věnec nevypadá moc pohřebně :-D. Případně to vyřeším už výše vzpomínanými stužkami, na které přišpendlíme nějakou zeleň (třeba snítky buxusu) + na auto nevěsty ještě nějaké kvítí. (Omlouvám se, fotky nejsou moje, myslím, že jsem je zkopčila tady na beremese.)
Odpovědět
Srdce je hezké, ten věnec opravdu asi moc pohřební :-N Ta stuha by byla asi dobrá, jen moc nevím jak to přišpendlovat, asi nebude zrovna času nazbyt :-D
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Podívejte se do mé nabídky. Specializuji se na materiály pro výrobu satebních dekorací. Ucelená nabídka všech materiálů je v internetovém obchodě se stejným názvem jako je uvedeno v mém profilu.
Odpovědět
Profilova fotka
@mouchapytlik srdce z aranžovací hmoty, které já nabízím v mém eshopu má přísavky a manipulace je víc než jednoduchá. Na výběr je několik typů a velikostií. Zkuste se podívat do Atelier Roamntica - svatební dekorace
Odpovědět
Profilova fotka
@helnovaki to srdce budeme mít taky, jen ho chci ještě trochu dozdobit třeba nějakými bílými kvítky ;) a organzu budeme mít od zrcátek až dolu ke kapotě, a srdce na tom...myslím že je to jednoduché ale moc pěkné :)
Odpovědět
A na kolik Vás takové srdce vyjde? Dělají vám ho s ostatními květinami? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ceny aranžovací hmoty ve tvaru srdce dle provedení a velikosti najdete v eshopu atelier-romantica.cz v sekci svatební dekorace. Cena živých květin je věc jednotlivých květinářství, kam jim můžete tuto hmotu donést.
Odpovědět
Článek se načítá
@mouchapytlik menší srdce z nevěstina závoje kolem 40 cm vyjde kolem 800,- Kč, protože závoje je potřeba hodně. Podložku do květinářství nenoste, mají svou, floristický materiál si zajištují, nemusíte kupovat a nosit jim ji.
Odpovědět
Ahoj Holky. Můžete mi prosím poradit kolim metrů stuhy je potřeba na jedno auto hostů? Nikde to nemůžu najít. Děkuju :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?