Je lepší dát na auto nevěsty květiny nebo panenku?

Profilova fotka
Ahojky, chtěla bych se Vás zeptat, co je v současné době lepší dát na auto nevěsty? Květiny nebo tradiční panenku? Na více místech jsem zaslechla, že panenka již není moderní a je lepší ozdobit auto nevěsty květinou výzdobou. Já mám panenku již zarezervovanou ve svatebním salonu (jen za 190 Kč) a váhám zda tu rezervaci nezrušit a neobjednat raději ty květiny. Poradíte mi?
1
2
Ahoj , ja budu mit rozhodne kvetiny,panenka se mi vubec nelibi a ikdyz moderni uz neni , stale si ji hodne lidi na auto dava, takze se ti libi tak proc ne ;-)
Profilova fotka
Ahojky, já jsem zvolila květiny. Je fakt že se mi už panenka moc nelíbí. Ale rozhodně si myslím že to záleží na vkusu. Květiny často vycházejí dráž než píšeš ta panenka. Na druhou stranu květiny můžeš využít i na výzdobu stolu, pokud něco takového chystáš.
Záleží, co se Ti líbí. Pokud panenka, klidně si ji dej a nehleď na to, jestli je moderní nebo ne. Pokud chceš květiny, dej si květiny, ale počítej s tím, že to bude dražší (min. 500kč). My se také dlouho rozhodovali, byla už objednaná květina, ale známá nabídla panenku zadarmiko, takže jsme to vzali, neboť u nás hrají finance velkou roli, bohužel. V případě květiny navíc také záleží na počasí, aby nerozmokla nebo naopak neseschla, to je pak závislé na délce cesty na obřad, čekání a dalším.
ahoj, záleží co se se líbí tobě. Na tom jestli je to moderní nebo ne , nezáleží. My jsme si na auto dali jak květinové srdce tak i medvídky.
Profilova fotka
já jsem tedy spíše pro květiny, ale co si dáte na auto, je jen vaše věc ;-)
Já měla taky květiny, panenka se mi vůbec nelíbí, příjde mi to kýčovité. Ale je pravda, že květiny jsou dražší, jak psala deucatko. Já platila třeba 1500Kč. Ale je jen na Tobě, co se líbí víc Tobě....jestli jsi před tím byla rozhodnuta pro panenku, že se Ti to líbí a změnila jsi na květiny, že jsi je třeba viděla víc, tak zůstaň u panenky ;-)
Profilova fotka
Pokud jde o finanční stránku, vždyť nemusíš mít ani to ani to. Jde vytvořit libovolná "aplikace" třeba z tylu a klidně i z umělých květin na to přidělaných. Já jsem jednu gerberu, co jsem našla doma, rozebrala a připíchla ji k tylu. Dneska už je zase na svém místě ve váze ;o) http://www.beremese.cz/album/view.php...
Profilova fotka
jsem pro kytky, nebo jen masli
Ahoj, já měla kytku a v tom vsazenou menší panenku. Nevypadalo to špatně. Záleží na vkusu každého. Můžu poslat foto.
Ahojky, ja jsem jednoznacne pro kvetiny :-)) Mam kamaradku, ktera dela nadherne,takze neni co resit... Jeji praci mam i v albicku.
Ahoj, já jsem rozhodně pro kytici, panenka mi přijde de mode, trošku jako kýč ze střelnice, ale záleží na každém pro co se rozhodne. Taky dejte pozor na výběr kytice, jestliže je auto pro nevěstu černé (mercedes, superb apod.), s některými druhy květin (bílé kaly apod.) vypadá jako pohřební :-( . Opravdu, mluvím z vlastní zkušenosti, nedávno jsem byla na svatbě a nevěsta jela limuzínou jak na funus :-p .
Profilova fotka
Já jsem jednoznačně pro panenku. Květina na autě mi přijde jako pohřební auto. Nevím, na svatební bych si jí já určo nedala, ale určitě záleží na každém a hlavně na tom co se ti líbí. ;-)
Článek se načítá
Profilova fotka
je pravda, že každý dneska volí květiny, ozdobený tyl, myrtová srdce, atd. Jediným pravidlem ale pořád zůstává - vyber si to, co se Tobě osobně nejvíc líbí. Nějaký módní diktát existoval, existuje a existovat bude, ale neznamená to, že se jím musíš nutně řídit, když přijdou do módy zelené vlasy, taky si je nepoběžíš hned nabarvit jenom proto, že se to teďka "nosí". Já osobně jsem se rozhodla taky pro panenku ;-)
Profilova fotka
Holky, díky moc za rady. Já zvolila panenku jen proto, že mi ji nabízela paní ve svatebním salonu za tu docela nízkou cenu a říkala jsem si tehdy, že je to bez starostí. Panenka se prostě přicucne na auto a nemusí se už dál nic vymýšlet. Můžu se Vás ještě zeptat, jestli v květinářstvích dávají do těch kytek i něco, čím se dá ta květina pak připevnit na auto?
Profilova fotka
Panenkářky, jen pozor na to, aby panenka měla kalhotky a nebylo jí vidět mezi nožičky :-) Mně zase ani na chvíli nenapadlo mít na autě panenku.... Neměli jsme na oknech myrtové věnečky, protože můj drahý prohlásil, že to zase evokuje pohřeb jemu - věnce :-D Takže nejdůležitější je dohodnout se mezi sebou, a ostatní, eh, znáte to pořekadlo, "a komu se to nelíbí, ať si pr..l políbí " :-D
Profilova fotka
pepibubu, ta poslední věta to přesně vystihuje ;-) Jinak panence se dají na šaty připevnit přísavky, které se připevní k autu, takže nějaký striptýz nehrozí:-) byla jsem na svatbě, kdy cestou na obřad panenka padla na znak, šaty šly přes hlavu a do vzduchu trčely jen ty roztažené nožičky :-D
V květinářství Ti naaranžují kytici na auto do držáku s přícuckou, takže je to pak bez problémů. Je fakt, že ji pak můžeš oddělat a ozdobit s ním stůl na hostině.
Profilova fotka
1980mat, my měli kytičku přicucnutou takovou plastovou "cuckou" - asi jako když chceš něco přilepit na kachlíčky, a drželo to dobře, kytka neulítla :-) Švagrina měla taky takhle dělanou kytku, ale bůhsuď proč od ní květinářka chtěla zálohu 400 a cucku zpátky, po nás nic takovýho nechtěla. Tak nevím. Chtěla jsem ještě na auto kterým jel ženich nějaký klobouk nebo tak něco, ale květinářka mi vysvětlla že ženich přijíždí inkognito.... Tak jsem od toho ustoupila :-)
Doporučuji na kytku magnet!! Drží lépe než klasická přísavka, jenom pozor, z čeho budeš mít kapotu, my měli magnet, ale auto, které mě vezlo, mělo hliníkovou kapotu (což jsme si uvědomili až v den svatby, kdy kytice nešla připevnit :-D ), ale pak jsme to zkoušeli na jiné auto a drží to jak přibité ;-)
Profilova fotka
Já nevím proč si všichni myslí, že se panenkám musí zvedat sukýnka. Vždyt bude připevněná jak panenka tak její sukně, vám z aut taky neodpadávají za jízdy kytičky ;-) :-D :-D :-D
Profilova fotka
ambret: tak nějak:-)
Profilova fotka
Holky, už jsem viděla dost polonahých panenek..... ale je možný, že už vychytali připevnění líp :-D
Profilova fotka
neměli to vychytaný:-) Jinak jsem si ještě vzpomněla - panenka představovala i jakousi symboliku - z holky se stává ženská:-) Tolik pro ty, kdo vyznávají tradice. Ale jak už tu spousta z nás uvedla - každá má díkybohu možnost vybrat si jen a jen podle svých představ x-)
Profilova fotka
Holky, tak jste mě zlomily a já jdu do té květinové výzdoby. Svatbu máme 18.8., tak to ještě všechno stihnu omrknout a zamluvit. Mamka mi taky říkala, že jsou kytky lepší, tak dám asi na radu zkušenějších. Na penězích až zase tak sedět nemusíme, protože oba vyděláváme slušně, takže těch pár stovek do květinové výzdoby klidně dám.
Profilova fotka
Já měla panenku a panáčku, teď je mám doma se sušenou kytičkou a korunkou na poličce spolu s upomínkovými sv. dary, a každé ráno, když vstávám, dýchá na mě svatební atmosféra. Měli jsme po obvodu šatiček přišitých asi 6 přísavek, takže sukýnka se ani nehla, celé cesty panenka držela jak přibitá (a že jsme toho ve sv. den procestovali), takže o nahotu panenky jsem se nemusela bát. Podle mě je hezké to i to. Záleží na nevěstě, k čemu ji víc srdce táhne. Já vždy chtěla panenku a panáčku, takže nad kytkou jsem neuvažovala ani sekundu
Profilova fotka
Ahojky, já od začátku přemýšlím o kytce, lépe řečeno o velkém srdci z květin, zatím nevím ještě z kterých :-( . Panenka mě ani nenapadla, až v této diskusi, ale nic pro ti ni vůbec nemám, má také své kouzlo ;-) .
Profilova fotka
Ahojda, já měla na kapotě plyšového knírače, který držel v packách kytici růžiček, byly tam napíchané v té zelené hmotě a byla to vastně zmenšená má kytice...Na hlavičce měl závoj z tylu a na něm sem tam květinku co se dává do vlasů........jejda album ze svatby jsem sem nebyla schopná ještě dát. Pejsek se moc líbil, bylo to originální...ale vyhráli jsme si s tím hodně
odpoved pro 1980mat...Mam pro tebe zajimavy napad,promysli to..Ale uz jsem na dvou svatbach videla zajimavou vyzdobu,ktra jednak byla jednoducha ale netradicni zaroven...Jedna se o zelen,ktreou ti kvetinarka upravi do pozadovaneho tvaru bud srdce,kde prida i niakou masli s kytkou v barve tvi svadby,nebo ti z te zelene udela dva krouzky,teda vase prsteny,ktere take muze dozdobit masli,nebo kytkou,to uz je na domluve....Tak co myslis?? ;-)
Ahoj holky,chci se vas zeptat,jestli mi muzete poradit s autodopravou...Abych byla konkretni,tak hledam ridice ktery by jezdil s autem pro nevestu..Nemame totiz auto a nevim,jestli jsou nekde v Praze k dispozici pujcovny aut i s ridicem ;-) Dekuju vam za odpoved.
Profilova fotka
Ahoj holky, tak se taky přidám, já budu mít na autě srdce z květin - nejspíš budou dvě, jedno růžovobílé a druhé bílorůžové. Panenky jsem zažila jen ty se sukýnkou nad hlavou a pár kytic jako na funus jsem na autech taky viděla, takže doufám že to se nám nepovede :-)
1
2

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?