Jaký je zasedací pořádek při cestě na obřad a z obřadu?

Profilova fotka
Ráda bych věděla, jak mám rozmístit svatební hosty do aut, zda k tomu bonton něco říká? abych něco nepokazila -) musí se nevěsta vyzvedávat u rodičů i když tam nebydlí? ..budu ráda za Vaše zkušenosti
Odpovědět
Já nevím, co říká bonmot, ale za mojí mamky to bylo tak, že se svatba konala v místě bydliště rodičů nevěsty, protože dřív právě rodiče nevěsty svatbu finacovaly... co se týká aut - vím jen, že nevěsta jede posledním ( většinou nejlepším a nejlépe vyzdobeným autem) se svým otcem....:-)
Odpovědět
my to budeme mít čístě prakticky, na nějaký bonton si hrát nebudu. Pojedu od svědkyně, kde mě vyzvedne otec a jeho manželka a syn, ozdobíme auto a společně odjedeme na obřad. Přítel jede z domu se svým švagrem, manželem mé mamky a mým kamarádem. Ze stejného místa pak otec přítele se svými rodiči a další tři auta s příbuznými. Ty už nebudu nijak zdobit. Maminky jedou přímo z kadeřnictví spolu s bratrem mamky a jeho ženou. Ostatní hosty neřeším...Nechci nějakou kolonu, po obřadu se jdeme fotit, chtěla jsem, aby kdo může, odvezl auta domů a přijel pak na hostinu MHD aby v klidu mohl pít, nebo pak zařídíme drink and drive taxi. Nechtěla jsem najímat řidiče na celý den, museli by být alespoň dva a to mi přijde zbytečné, když je možnost drink and drive..Mladší svatebčané pak pojedou domů normálně noční mhd.
Odpovědět
To,jestli chceš jet od rodičů nebo ne,to je myslím na tobě,ale většinou chodí nevěsta od rodičů. Rozmístění hostů do aut je taky na tobě,ale ty bys měla jet s tatínkem,popřípadě může sedět vepředu svědek. Ženich by měl jet s maminkou a třeba i svědkem. Dále maminka s budoucím tchánem a pak už je to asi jedno. Ale ženich jede jako první,pak všichni ostatní a nakonec jede nevěsta:-). my to měli vyřešené jednoduše,jeli tři auta,v jednom já,s tatínkem,brácha řídil a vepředu svědkyně. Manžel jel s maminkou a taťkou,moje mamka jela s babičkama a zbytek jel autobusem:-D.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?