Jak se "naskládat" do aut před obřadem a po obřadu?

Ahoj, vím, že při cestě na obřad jede první ženich, pak svatebčané a nakonec nevěsta. Včera mě mamka překvapila informací, že ženich by prá neměl v autě jet sám, ale měl by jet s matkou? Další otázka se týká odjezdu z obřadu. Vždycky jsem si myslela, že se jede autem ženicha, ale dočetla jsem se, že autem nevěsty. Je fakt, že to je nejnazdobenější... Ale jde mi o to, že já auto nemám, takže pojedu na obřad s našima a v autě tedy bude mamka, taťka a sestra (ale sestra může jet s prarodiči, to je v pohodě).. Takže tak přemýšlím, co potom, myslela jsem, že má jet nevěsta v autě sama se ženichem.. Omlouvám e za dotaz, ale fakt v tom mám zmatek. Nejde o to, že bych si myslela, že se něco musí atd., ale zajímá mě to hlavně informačně a taky vlastně i prakticky, protože zatím nemůžu přijít na nejlepší řešení :-)
Odpovědět
Ahoj, posílám pro inspiraci, jak jsme to řešili my - na obřad s ženichem jela jeho maminka a svědek a se mnou - nevěstou můj tatínek a svědek. Z obřadu pak nevěsta s ženichem v nevěstině autě a tatínek šel do ženichova auta. Obě auta měla řidiče (naše kamarády), zaprvé proto, aby si ženich s nevěstou nemuseli ještě dělat starosti s auty, a za druhé proto, že po obřadu obvykle následuje přípitek, my taky měli sklenku ještě před odjezdem z domova (na nervy), takže by ani ženich řídit nemohl.
Odpovědět
Profilova fotka
Hlavně záleží na tom, jak se vy sami dohodnete. My jedeme v koloně- první snoubenec a maminkou, řídit bude tatínek, poté svatebčané a poslední jedu sama v autě já. A zpátky to necháváme volné, ale nevěstino auto jede zase poslední. ;-)
Odpovědět
Ženich jede první s matkou, pak tuším hosté, následně ženichův otec s nevěstinou matkou, v předposledním autě svědci a v posledním autě nevěsta s otcem. Tedy tuším, že jsem to četla takto v etiketě, ale už je to déle, tak si nejsem úplně jistá
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?