Jak řešíte dopravu z hostiny u velké svatby?

Ahoj holky, chystáme svatbu pro sto lidí a teď řešíme jak je všechny dostaneme večer domů. Děsím se, že se mi zvednou všichni najednou a v tom případě by čekali na odvoz až tři hodiny. Kolik máte řidičů? Ještě mě napadlo objednat autobus, ale čert ví, kdy budeme chtít končit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme na 75 lidí dva řidiče přičemž cesta z místa konání hostiny do centra prahy je 20 minut spousta na raut pozvaných přijede vlastním autem páč budou mít sebou své ratolesti tak se i sami odvezou
Odpovědět
Byla jsem na dvou svatbách, na jedne odvoz neresili vubec na druhe byly dva ridici. Ale ani na jedne z tech dvou se rozhodne vsichni najednou nezvedli, dokonce ani na te kde kde ridici nebyli, a dalo by se tedy ocekavat ze vsichni se zvednou tak nejak najednou. Ano jako prvni odjeli rodiny které meli malé deti, ale ti co měli deti okolo 6 let a víc vydrzeli myslím do desiti. Ono spis zavisi taky na atmosfere svatby, pokud bude zabava a nekdo presto bude chtit odjet tak tomu nezabranis, a pokud to nemate nejak casove omezene tak bych se toho ze by chteli jet vsichni najednou nebala, pokud jsou lidi rozumní tak jim bude jasné že nemůžete mít řidiče do každého auta a že jeden řidič nemůže zároveň jet s jednou rodinou do Horní dolní, ale v ten samý čas jet zároveň do Kotěhulek. Spíš co bych řešila je odvoz aut po obědě (nebo před) aby tam pak opravdu zůstali jen auta těch řidičů, pokud by měli totiž řidiči "odvážet hosty autama těch hostů" jak by se pak dostali zpátky do místa hostiny? Známá měla domluvené dva kamarády, kteří byly na svatbě celý den - využila je u rodin kteří neměli auto a neměli se tudíž jak dostat ráno k nevěstě, na obřad... po obědě pak sedli do aut všichni co řídili a odvezli auta (byla to záležitost dvou vesnic a jednoho města) a ti co pak rozváželi večer jeli s nima a posbírali do aut tyhle řidiče, tudíš u restaurace pak byly už jen dvě auta - auta těch kamarádů. Těm pak dala na benzín a flašku dobrého vína za to že nemohli pít. Výslužky, hostinu atd.. měli jako každý jiný host.
Odpovědět
no je to celkem problém, protože i na naší svatbě i na svatbách kde jsme byli, se všichni rozhodli odjet ve chvíli kdy přestala hrát muzika. Teda kromě babiček a dědečků, ti se odvezli v průběhu, ale všichni kamarádi pařili vždycky až do konce. Měli jsme 35 lidí a jednoho řidiče. Hudba přestala hrát ve dvě a náš řidič se vrátil ve čtyři hodiny ráno a to cesta trvala cca 20minut.
Odpovědět
Moc díky za reakce. Okolí mě trošku děsí, že prý je to neproveditelné, tak jsem moc ráda za povzbuzení. Myslím že s trochou tolerance a porozumění ze strany svatebčanů to musím zvládnout. Jinak odpoledne řešíme převozy autobusem, takže toho se nebojím.
Odpovědět
V tom mame asi vyhodu, ze je svatba v Praze, protoze vsude jezdi nocni tramvaje a dost lidi bude ubytovanych nedaleko hostiny.. Ale napadlo me, ze by vam restaurace pomohla pro nektere hosty objednat taxiky nebo mini-busy, v zavislosti na tom, jak je to daleko? Jako pokud mate fakt 100 lidi, tak si myslim, ze muzete treba dopravu sehnat a zaplatit jenom rodine, a kamaradum nabidnout, ze jim zavolate ty taxiky, ktere by si oni pak zaplatili sami.. pokud je to samozrejme nejaka cesta do pul hodiny a ne na 2 hodiny..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?