Jak přepravit 50 hostů 3,3km?

Dobré odpoledne všem, Prosím o radu.. tohle téma se tu už řešilo, ale nenašla jsem nikde pořádně odpověď, tak zakládám nové.. mezi místem obřadu a místem hostiny, obojí v Praze, je cca 3,3km vzdálenost, takže pokud mi někdo z hostů vyloženě neřekne, že chce jít pěšky, chceme všem obstarat dopravu. Pár lidí bude mít auto, pár lidí už řeklo, že půjdou pěšky nebo si dopravu obstarají sami, ale zbývá cca 50 lidí, které opravdu musíme dopravit autobusem nebo autama. Historickou tramvají to bohužel nepůjde, protože tam nejsou koleje. Takže dotaz zní, bude lepší autobus nebo taxíky, a máte nějaký kontakty na levné a spolehlivé pražské firmy, které by nám dopravu zařídili a zhruba kolik by to stálo? Bude to max. 10ti minutová cesta.. Samozřejmě můžem poslat poptávky i sami, ale spíš mě zajímá, jestli už někdo tohle řešil a jaké s tím máte zkušenosti :-) Díky za rady!
Odpovědět
Profilova fotka
Na takhle kratkou trasu se asi pronajem autobusu nevyplati, zkusila bych poptat nejakou taxisluzbu jestli by nedali hromadnou slevu, asi by ani nemuselo byt naraz tolik aut pro vsechny, by se mohli treba 3-4 auta parkrat otocit tam a zpatky.. jinak same dobre reference jsem slysela na ticktack taxi (student agency)
Odpovědět
Bratranec měl svatbu a měli na přepravu pronajatý autobus a to jsme jeli jen cca 0,5 km :-) Jenže to nebylo v Praze :-)
Odpovědět
Pěšky, jo? 3,3km mi teda přijde jako docela dost procházka...v lodičkách :) To máte teda sportovní hosty... Ještě mě napadá pronajmout si dva minibusy, já jsem sehnala za 7Kč za kilometr (není to ale pražská firma), dvakrát to otočí a je to...
Odpovědět
@flyby no pesky chteji jit hlavne ti, kteri byli v Praze treba jednou v zivote a chteji si spojit svatbu s prochazkou pres historicke centrum:).. ale me by se teda taky nechtelo!! Ale pokud chteji tak at jdou.. nam to usetri penize ;) a stejne se v te dobe budeme fotit.. A asi bude nejlepsi to zkusit pres nejake taxiky nebo minibusy no.
Odpovědět
Profilova fotka
Aj na krátke trasy je najlepší autobus... Prepraviť 50 ľudí hoc aj pol kilometra je možné jedine autobusom... Kvantum áut alebo taxíkov by bolo prekliate drahé... To Tick tack taxi občas používam, je to lacná preprava a hodne luxusná, ale na strednú svadbu? To nie
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?