Jak nazdobit auta svatebčanů, prosím inspiraci.

Ahoj, pořád nemůžu přijít na to, jak nazdobit auta svatebčanů a nedaří se mi najít ani pořádně žádné fotografie, protože všude jsou hlavně fotky aut nevěsty a ženicha. Jak se zdobí auta ostatních? Já vím, že se nějak dává stužka a myrtový věneček, ale nevybavuji se pořádně, jak to vypadá a navíc bych ráda uvítala spíše nějakou originálnější inspiraci. Přemýšlela jsem třeba o uvázání mašle na zrcátka, ale nedokážu si moc představit, jak to vypadá a jakou použít mašli. Myslíte, že by třeba stačila taftová stuha o šířce 5 cm? A nebo nějaká tenčí organzová? Nebo máte nějakou jinou inspiraci? Moc děkuji.
Odpovědět
Já budu mít na autě klasické véčko a velkou mašli z organzy, ženich nejspíš véčko a kovbojský klobouk..
Odpovědět
Já na naše hlavní auto chci tlustou stuhu s mašlí,a panenku,a ostatní auta budou mít tenkou bílou stuhu do véčka,a na okýnkách možná ty myrtový věnečky.
Odpovědět
Dobrý den, tak jak píší nevěsty-má jinou představu o výzdobě a také (co si budeme nalhávat) jiné finanční možnosti. Zdobit můžete tenkou stuhou do klasického véčka,dát do oken věnečky (nemusí být jen myrtové),jsou i polystyrenové,které můžete omotat stuhou,dozdobit květinou,atd.Pokud chcete dávat taftovou stuhu,5cm šíře Vám stačí:-).Nebo si kupte 12cm širokou organzu a navažte si mašle z ní.Z druhé strany této mašle protáhněte ještě saténovou nebo taftovou stuhu (stačí 3mm) a tou mašli uvažte kolem zrcátka na autě. A když budete mít chuť a čas,můžete mrknout do mého obchůdku:-))). Hezký den. Jana V.
Odpovědět
Profilova fotka
já mam udělané mašle na zrcátka z organzové stuhy šíře 12cm a vypadá to moc hezky ;-)
Odpovědět
@kaprhaloval A mohla bych se zeptat, jaká je spotřeba na jednu mašli?
Odpovědět
Profilova fotka
@elineckaaa jednu mašli mám udělanou z 1,5m
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?