Chceme na svatbu veterána nebo limuzínu. Praha a okolí

Profilova fotka
Ahojky, chtěli bychom na svatbu pronajmout nějakého pěkného veterána, popř. limuzínu (ale raději bychom to historické). Můžete mi doporučit nějakou dobrou a levnou půjčovnu v Praze nebo okolí? Předem moooooc díky :-)
Odpovědět
Dobrá a levná půjčovna snad ani neexistuje. My měli Pragovku a první dvě hodiny nás vyšli na 4000 kč. Každá další hodina +2000 kč navíc. Cestovné 10 kč na 1 km. Celkem nás to vyšlo asi na 9000 kč. V Praze si k této částce přičti tak 50 - 100% ceny navíc.
Odpovědět
Profilova fotka
Je to strašná pálka,pokud neseženeš soukromníka a ti na internetu skoro nejsou,to by jsi musela po okolí,taky jsem to obvolávala a vyšlo by nás to na cca 8.000,- ]-(
Odpovědět
Já psala o soukromníkovi. O nadšenci do těhle aut, který jedno takové vlastní a jako přivýdělek s tím jezdí po svatbách. U limuzín je to podobné. Netroufám si odhadovat co by v Praze stála limuzína nebo staré auto od firmy. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já nakonec sehnala za super cenu ne staré ale na styl limuzíny Chrysler300C za cca 3.200,- podle toho kolik toho najedeme,mám ho v albíčku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, my budeme mít od wéwéwé oldtimersebek cézet. mají úžasná auta ale také úžasné ceny :-.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, no my máme naštěstí kamaárda, co s tím jezdí na Staromáku. A jelikož jsme měli svatbu na Starom. radnici, tak si jen odskočil. Vezl nás jen z obřadu na hostinu. Jinak je to pěkně drahý, ale zkuste najít nějaký klub veteránů (např. v Dejvicích je muzeum), určitě budou mít kontakt na nějakého fandu.
Odpovědět
Profilova fotka
darli:když to zadáš do google,vyjede ti hodně půjčoven v praze,protože je jich tam hodně kvůli filmu a najdeš i dobré ceny,záleží c je levné,já jsem z ov a od jednoho pána budu mít za 4000,- a jak koukám,to měl i někdo v praze:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
ditushka • 14. únor 2009 ve 14:03 Zdravim vas vsechny, nejsem si jsita jestli tu tohle tema uz bylo nebo ne ,ale rada bych se vas zeptala jestli mate nektera zkusenosti s pronajmem vetranu. Rada bych s nim prijela na obrad a potom s budoucim manzelem odjela na hostinu. Nemate nekdo kontakt na dobrou pujcovnu v Praze. Byla bych moc moc rada kdybyste mi ji mohly poslat do IP. Dekuju vsem kataskubankova 14. únor v 15:03 | Příspěvek byl smazán adminem. Nebyl v souladu s pravidlem Nevkládej kontaktní údaje firem. ditushka • Včera ve 13:41 dekuju za radu, podivam se pepik.24 • Včera v 17:06 ahoj, zkušenost nemám, ale když zadáš svatba veteránem, tak ti jich vyjede plno
Odpovědět
Tak mohu doporučit malou rodinnou firmu, veteráni jsou jim především koníčkem, tedy i ceny přijatelné.. ve vyhledávači zadej stuna veteran a vyjedou jejich stránky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
slunicko106 • Dnes v 08:36 Ahoj všem nevěstám, potřebovala bych poradit nějaký kontakt na půjčovnu veteránů a historických aut za rozumnou cenu. Chtěla bych prostě na obřad nějakého veterána. poradíte někdo. děkuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Fungujeme celorepublikově :-) Pro více informací o svatební limuzíně stačí písnout ;-) Máme nejdelší limuzíny. Poslední modely.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?