Auto pro novomanžele - veterán. Kde ho seženu?

Profilova fotka
Ahoj holky, můžete mi prosím poradit nějakou půjčovnu veteránů ve středních Čechách? Nebo třeba nemusí být ani veterán a klidně nějaký pěkný brouček:-) já jsem hledala, ale většinou půjčují v rámci Prahy...
Odpovědět
1
2
5
Já teda nevím, jak ve středních Čechách, ale já si myslím, že musíš oslovit nějakého soukromníka. Poptat se, kdo sbírá nebo má v garáži nějaké takové autíčko a pak se domluvit přímo s ním.
Odpovědět
Profilova fotka
To asi jo, jenže kde takové soukromníky hledat:-) Ti asi na internetu svoje stránky nemají...
Odpovědět
A napadl by vás holciny nekdo na Breclavsku?
Odpovědět
Musíš se ptát známých nebo tak někde. To ti fakt jinak neporadím.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já jsem se ptala sice pražské firmy, ale do středních Čech (u Mladé Boleslavi) by dojeli. Cena byla Kč 7000,- za BMW 326, hnědé... Já jsem tedy těchto služeb nakonec nevyužila, ale na mou poptávku odpověděli hned.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Obnovujem diskusiu - hladam veterana - mame to v Litomericich takze na sever od Prahy - vie niekto o niecom? :-) Prosiiiim budem rada za kazdy tip, je to hrozne s veteranmi mimo Prahy!
Odpovědět
Profilova fotka
My meli ted v sobotu svatbu a vezl nas veteran tatra, pan jezdi urcite i mimo prahu. Moc ochotny, krasne obleceny. Hodina stoji 1000Kc. :-)
Odpovědět
sisa77: Můžu poprosit o kontakt na toho pána s tatrou?
Odpovědět
sasina: koukni na veteran.cz, to BMW je uzasny :-)
Odpovědět
juuu nam pan odpisal (veteran ce zet) ze 7 litrov pre nas (do Ploskovic) aj so soferom - hned som ho aj zarezervovala! Obrazek mam v albiku - Tatra, vyzera super! Sisa mozem aj ja poprosit o kontakt na toho pana?
Odpovědět
irma: Je nádherný, moc krásný, ale nakonec jsem si vybrala přece jen Tatru 52 r. 1933 v bílé barvě, je tam spousta místa a auto vypadá pěkně a pan šofér je sympatický a vstřícný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky můžu se zeptat kolim stojí půjčení takového veterána??díky
Odpovědět
Článek se načítá
hafhaf: Já jsem objednávala Tatru 52 za 990Kč/1hod., ale viděla jsem na netu daleko vyšší ceny např. Bentley S2 za 8.500 na 3 hodiny. Záleží na tom od jaké firmy, na jak dlouho, jaká je vzdálenost a o jakého veterána se jedná. Dost se to liší.
Odpovědět
ja este riesim jedneho pana cez kolegu (jeho kamarat) co mi ma zohnat nejake autiko - tak uvidim, ked tak hodim kontakt
Odpovědět
hafhaf 1-2 tis/hod je to individuální, také záleží, odkud kam auto pojede, např. objednat veterána z Prahy na obřad konající se v Ostravě by se dost prodražilo :-)
Odpovědět
holky mohli byste mi dát taky kontakt do IP, sice jsme z Plzně, ale snad by nebyl problém dojet. Ty autíčka vypadají super, by se mi líbilo, se v takovém svézt :-)
Odpovědět
Jinak mám veteránka ve svém svatebním albu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky, já taky uvažuju o veteránovi - to co mám v albu nebo nabíézí ještě podobný, ale zelený a vyjde pronájem na 3 hodiny 1500,- Kč, což je úplně krása - akorát pro Vás je to trošku z ruky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Brum: to je hezká cena....je to i s řidičem? A kde se dá půjčit?
Odpovědět
Profilova fotka
pukanka - ahoj no asi to bude i s řidičem, majitelé takových krásných aut svůj poklad sotva někomu jen tak svěří, zvlášt´některý řidiči jsou na to háklivý - můj tatínek mi tu svojí křachnu formana nepučil nikdy :-D :-D :-D hodim ti kontakt do IP
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, nemáte ponětí o někom, kdo by půjčil Škoda felicii cabriolet? Praha a okolí
Odpovědět
brumdinka, jednak, a také proto, že "normální" řidič by měl značné problémy řídit auto s pravostranným řízením, nastartovat klikou a řadit s meziplynem :-D maky1986 felicíí jsou všude mraky, zapátrej na netu, to snad ani není veterán :-D Jezdí jich hodně jako sightseeing po Praze, ale ty nejsou moc pěkné, ale pár pěkných renovovaných jsem viděla, určitě seženeš, tohle autíčko není nedostatkové zboží :-) Držím palce!
Odpovědět
maky skusala si to veteran ce zet? Oni maju fakt vsetko mozne ;-) A to sa nemysli tie 'nove' felicie, ale stary typ zo 70tych rokov - tie su krasne, hlavne cervene nablyskane x-)
Odpovědět
Ahoj, ráda bych obnovila diskuzi. Scháním veterána nejlépe kabriolet v okolí Ostravy. Líbí se mi např. stará felície. Jestli někdo máte kontakt, prosím poraďte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
katja3nec: Ahojky,do IP jsem poslala kontakt na veterány,tak uvidíš,jak se to vyvine.Nevím ale přesně,jestli pan majitel bude mít přesně to,co s přítelem hledáte ;-) ;-) ;-)
Odpovědět
Děkuji, už na to koukám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Kači,nemáš vůbec zač
Odpovědět
Profilova fotka
saruskal: mohla bych taky poprosit o kontakt do ip? Moc dekuji!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, my jsme meli vererany od pana Vujtka z Klimkovic, naprosta spokojenost a velky vyber.
Odpovědět
Snowball: A má nějaké stránky nebo máš na ně prosím nějaký kontakt?
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?