Auta svatebčanů

Ahojky, jak budete zdobit auta svatebčanů? :) kliky, okynká, zrcádka..? :) ráda bych nějakou inspiraci..vůbec nevím. DĚKUJI!
Odpovědět
Já jsem přemýšlela,že akorát uvážu stuhu na anténu každému autu. Nějakou takovou jaká se váže na tatary :-) No a asi ještě uvázat mašličku z organzy ( 16 cm šířka ) na zrcátka. To by snad mohlo stačit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@karolina9716 To jsem vůbec neřešila a delegovala na ženichovu sestru :-) Pokud by se dělaly stuhy do véčka na přední kapotu, počítej asi 2,5 m / auto.
Odpovědět
Profilova fotka
dobrá otázka,taky nad tím přemýšlím jak nazdobit auta svatebčanů.Docela se mi zamlouvá nápad,slabší bílá stuha do V na kapotu a na zrcátka mašle z organzy. :-) mohlo by to vypadat hezky x-)
Odpovědět
Já teď naopak zase přemýšlím o tom dát jen mašle na kliky a kdo stuhu na anténku... Ale nevím nevím no :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@karolina9716 nebude to malo?prijde mi,ze to na těch klikach moc nevynikne. A taky záleží na typech aut,ne každé uz ted ma anténu ;-)
Odpovědět
Jojo, s tou anténkou to tam mělo být i napsané, jak tam mam to kdo, tak to melo pokračovat kdo ji má... :-D nějak mi to tam vypadlo :-).... A jinak nevím no, možná to bude málo :-D nijak mi právě nikdo není schopen poradit něco co by se mi líbilo :-) tak moc děkuji za názor!!!!' :-)
Odpovědět
my jsme měli jen mašle z organzy na zrcátkách. A vzhledem k počtu aut, které byla v koloně to musel být pro ty co to zdobili docela záhul :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu dávat na zrcátka mašle z organzy...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?