Znáte svatební koordinátorku v severních Čechách?

Profilova fotka
Ahoj holky a nevěsty, Ráda bych se Vás zeptala, jestli neznáte svatební koordinátorku v Severních Čechách, kterou by jste doporučili po Vašich předešlých zkušenostech. Čeká nás v létě příští rok větší mezinárodní svatba v Severních Čechách a rádi bychom využili služeb svatebního koordinátora, abychom nemuseli žádat nikoho z hostů. Místo, kde se plánujeme vzít a mít hostinu poskytuje částečnou svatební organizaci, ale spoléhají na to, že se budou obracet na "jednoho ze svatebčanů" jak je to v našem kraji zvykem.. Toho bychom se však chtěli vyvarovat, aby si všichni naši hosté celý den bezstarostně užili a aby vše probíhalo hladce. Od svatební koodinátorky požadujeme alespoň základní znalost angličtiny (schopnost se domluvit), profesionalitu a zároveň rozumnou cenu v jednom. Budu Vám moc vděčná za kontakty a hlavně doporučení po osobní zkušenosti Vaší či ze svatby někoho jiného. Předem Vám moc a moc děkuji! Katka
Odpovědět
Katko kde presne v severnich Cechach bude svatba?
Odpovědět
Profilova fotka
Nejspíše okres Most, či okres Chomutov, ještě to není 100 procentně potvrzené a může se to ještě změnit.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, máte někdo zkušenosti s koordinací svatby od agentury Studio V. Moona v Mostě? Předem moc díky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
skus pozriet aj v tychto temach ;-) : http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Profilova fotka
Tyto témata nemají užitečné informace. Zřejmě svatební koordinátory moc nevěst na beremese nepoužívá. Asi budeme muset někoho do léta zaučit. :-) Ale ne, vážně, pokud někdo zkušenosti s agenturou, kterou by doporučil má, budu moc ráda. Leofelix: děkuji za informace v IP.
Odpovědět
Profilova fotka
Máte někdo zkušenosti s pražskou agenturou sedmikráska?
Odpovědět
Profilova fotka
Jen bych nevěstám, které přemýšlejí o svatební koordinaci či jiných službách spojených se svatbou, aby se podívali na webové stránky pražské agentury sedmikráska. Paní Kateřina Tichá je velice milá paní a dostalo se mi na agenturu hezkých referencí od spokojených nevěst (pardon, teď už vdaných žen :-) ) Agenturu sedmikráska rozhodně využijeme v den naší svatby a objednáme si přes ně dort a svatební koláčky. Nejspíše i květinovou výzdobu, ale to se uvidí až časem, do svatby máme ještě času dost. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mají velice rozumné ceny si myslím a mají různé dodavatele, podle toho, jaký je rozpočet Vaší svatby. (od levnějších po dražší a exklusivnější) My se už velice těšíme na spolupráci s touto agenturou. Pokud přemýšlíte o využití agentury a chcete si svůj svatební den užít bez starostí a nechcete to nechat někomu z hostů, tak rozhodně jděte do toho. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Při vybírání agentur důvěřujte, ale prověřujte a dejte na svůj instinkt. Stalo se mi, že jsem při telefonickém rozhovoru se zcela jinou pražskou agenturou si vyslechla, že nelze udělat svatbu pro 50 hostů pod 200,000,-Kč (ano, čtete správně, dvěstě tisíc Kč). :-o Nebudu jmenovat, ale klidně mi napište IP jestli chcete vědět o kterou agenturu se jednalo. ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Děkuji za připomínku. ;-) Dostala jsem velice dobré osobní reference od 3 nevěst, které agenturu použily na svojí svatbě. Od svatby na klíč po částečné přípravy a koordinaci svatebního dne. To si myslím je dostatečný důvod k doporučení. Také já mám velice dobrý pocit i zkušenosti s dosavadním vyřizováním. Agentura Sedmikráska má velice férový přístup, jsou profesionální a přizpůsobí se finančnímu rozpočtu nevěsty. Například podle rozpočtu na květiny spolupracují se 3-mi jinými květinářstvími (od levnějšího po luxusnější, které dodává květinovou výzdobu i na Pražský hrad). Nechala jsem tu odkaz pro jiné nevěsty, které plánují svatbu v r. 2010 a 2011 a které tápají a neví na koho se obrátit. Doufám, že odkaz na agenturu nevěstám pomůže. Já jsem strávila spoustu času obvoláváním mnoha svatebních agentur, než jsem našla to co jsem hledala. A veliké plus je, že mluví anglicky. Na svatbě budeme mít pár zahraničních hostů, co více si člověk může od agentury přát, že? ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Rada bych znovu otevrela toto tema po nekolika mesicich. :-) O vanocich jsme skrze agenturu meli bezvadnou ochutnavku svatebnich kolacku - nejlepsi co jsme kdy se svedkyni jedli. Tak jsme si objednali kolacky. Nakonec pres agenturu Sedmikraska take objedname kvetinovou kolekci, pujcujeme si ubrusy na kulate stoly (v miste svatebni hostiny chteli dat dva ctvercove ubrusy na kazdy kulaty stul ;-) ), take jsme si objednali dort (stale nevime jaky vsak.. :-) ), a vyuzijeme agenturu na koordinaci samotneho svatebniho dne. S pani Katerinou Tichou je bezvadna domluva, je opravdu profesionalni ve svem jednani. Na cem se domluvime to se take tak stane. Poreferuji znovu blize svatbe a take samozrejme po samotnem svatebnim dni. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?