Zkusenosti: svatebni agentury/koordinatori v Praze?

Dobry den, doufam, ze tohle tema pomuze i dalsim nevestam, ktere jsou v podobne situaci :-) Chystame svatbu a hledame nekoho, kdo by nam pomohl vymyslet a dodal svatebni dekorace a kvetiny a idealne by nam byl take k dispozici na cely den koordinace. Hostu chystame 60 a cela svatba bude v Praze (obrad na radnici, hostina a raut v restauraci). Bohuzel uz jsme se spalili s pani Monikou z http://kreativnimatka.cz. Stalo nas to nekolik tydnu casu, ktery nam uz ted nikdo nevrati a trochu zacina chybet, a tak bych byla moc rada za vase zkusenosti s konkretnimi agenturami ci samostatnymi koordinatory, abych se vyhnula dalsim zbytecnym ztratam. Zkusenosti prosim jak pozitivni, tak negativni, at vime, komu kdyztak nepsat. Agentur jsem totiz nasla spoustu, ale uz vim, ze jenom podle dobre udelanych stranek se fakt vybirat nesmi.
Odpovědět
Mame úžasnou koordinátorku z Lbc a jezdí i do Phy.Naprosto skvělá.Pomohla nám ušetřit 20 000 za prstýnky,dort z výborných přírodních surovin nám peče slečna z jejího okolí..Je jí cca 25 a má zkušenosti z managerských pozic restaurace Ambiente.Já se k ní dostala náhodou přes svou kosmetičku.Už se těším na svatbu,díky ní jsem naprosto v klidu.Kdyby jste měla zájem,pošlu kontakt.Jedna schůzka je nezávazná :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den slečno, já z vlastní zkušenosti, jako partner, mohu doporučit mladou dámu Michaelu. Je velmi milá, precizní, ochotná a vstřícná. Zkuste jí zaslat poptávku. ;-) Je na fcb, má i webovky. Svatební agentura Michaela Svobodová. ;-) Přeji hezký čas plánování. Hanka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kdy máte prosím termín?
Odpovědět
Dobry den, dekuji za nabidku, my jiz pred nekolika dny pani koordinatorku/dekoraterku sehnali.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?