Unique Wedding, Bajecna Svatba, Creative Weddings

Rozhoduji se mezi několika agenturami. Nemate někdo zkušenost s Unique Wedding, Bajecna Svatba, Creatvie Weddings nebo po te Tereza Kadlecova a jiné, které byste doporucili nebo naopak? Jedna se o svatbu na klic v Praze a okoli nebo Jizni Cechy. Také jake jsou ceny. Moc dekuji.
Odpovědět
@ivanka2034 Pouze jsme je poptávali a byli s nimi na úvodních sezeních, nakonec jsme vybrali http://www.svatbastylove.cz/ díky lidskému přístupu a komunikaci, Míša je skvělá a udělala pro nás první poslední =)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, doporučila bych Vám naše přátelé - normální a pohodoví lidi - Stačí říct jen ano - http://stacirictjenano.cz/#sluzby. A pokud nemáte ještě fotografa, tak nabízím naše služby :) Více na našem webu nebo FB Pěkný den Pavla
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžeme vám nabídnout naše služby. Reference od nevest vám rádi dodame. Pokud vás naše práce zaujme, neváhejte nás kontaktovat. Hezky vecer
Odpovědět
Profilova fotka
@ivanka2034 Ahoj, ráda pro vás vaši stavbu zorganizuji za příjemnou cenu. Cena záleží na vašich přáních a snech, které v daný den chcete na svatbě mít :-) Vždy se ale kouká na cenu a akceptuje se budget, který svatebčané mají k dispozici. Reference mé práce: marievojikova.cz Budu ráda, když se ozvete - spolu určitě vymyslíme zlatou cestu :) Přeji krásný den, M.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?