Svatební koordinátorka - zdarma, máte zájem?

Ahoj všem :) Ráda bych se s kamarádkou začala věnovat koordinování svateb. Jelikož ale zatím nemáme žádné praktické zkušenosti, začaly jsme uvažovat, že pro začátek to budeme dělat zadarmo (samozřejmě za materiál atd. by snoubenci zaplatit museli :-D). Jde o to, že by nás zajímalo, jestli by o takové služby byl zájem :) Tak předem děkuji za případné názory :)
Odpovědět
já si myslím,že je nabídek na koordinování svatby je víc než ČR snese :-D :-D a když koukám na reference atd,tak si více jak 90% nevěst určitě vybere někoho osvědčeného a na doporučení... pokud to chtějí mít zdarma,tak dle mého stačí poprosit šikovnou kamarádku..... toť můj názor.... ;-)
Odpovědět
Děkuji za příspěvek :) Každý názor je vítán :) Věřím, že svatebních koordinátorů je víc než dost a lepší by bylo přijít s originálnějším nápadem. Holt ale když Vás něco nadchne, chcete to :-D Takže uvidíme :) Ještě jednou díky :)
Odpovědět
@gabriela91 Já myslím, že když to budete mít zadarmo, tak určitě se zájemci najdou. Myslím, že tu nějaká taková nabídka už byla a slečna koordinátorka měla hodně nabídek.
Odpovědět
Profilova fotka
@gabriela91 Ahoj, já si taky myslím, že se zákaznice najdou. Určitě každý může poprosit kamarádku, ale já bych ráda aby si všichni pozvaní svatbu užili a nechci jim přidělovat úkoly, i když by to třeba někdo pro mě rád udělal.
Odpovědět
proč ne - já myslím, že je to dobrý nápad :-) Bylo by dobré napsat, zda v nějakém konkrétním regionu nebo zda nabídka platí po celé ČR
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý nápad :) já bych to brala hned :) Kamarádce sice říct můžu, ale věřím tomu, že slečna jako ty, která se tomu věnovat opravdu chce, tomu dá mnohem víc! :) Za mě rozhodně ano! :)
Odpovědět
Děkuji moc za vaše názory :) Dost mě těší :D S kamarádkou to brzy probereme a uvidíme :) Zkusíme se nejdříve asi poptat po známých, že bychom zatím jen "vypomáhaly" a ne organizovaly hned celou svatbu... Pravda je, že když se pro něco nadchnu, jsem schopna u toho strávit dost času... Ale přeci jen mi nevěsty nemusí tak úplně důvěřovat, když jsem svatbu ještě neorganizovala :) Tak děkuji moc ještě jednou za vaše názory, cením si jich :)
Odpovědět
@gabriela91 Tak hodně štěstí a ať vám to vyjde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě by se například někdo takový k ruce hodil, kamarádky nemají čas a já ještě studuji, takže taky času nemám nazbyt. A hlavně koordinátorky mívají mnohem více zkušeností s organizací a pořádáním svatby než samotné nevěsty ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gabriela91 tak pokud se s kamarádkou dohodnete, že do toho jdete, ráda bych prosím byla vaše zákaznice :) Mám hodně konkrétní představy a chci si všechno dělat sama (peněz není nazbyt) - družičky samozřejmě do příprav zapojím, ale minimálně na ten samotný velký den by se hodil někdo zvenčí, kdo vypomůže. Ozvěte se, díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@gabriela91 Také si budu vše zařizovat sama, ale v den svatby budu mít úplně jiné starosti a hodila by se osoba, která vše vezme do svých rukou a ujme se organizace. Nehledě na cenné rady během příprav, ty se také velmi hodí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gabriela91 Také si myslím, že by se našly zákaznice, které v den svatby ocení pomoc s koordinací celého dne od někoho zvenčí.... Přeci jen je "hloupé" prosit někoho z hostů, když si ten den mají užít... Takže i já jsem Vaše potencionální budoucí zákaznice... :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@gabriela91 Tak ja nevim, co bych mela po koordinatorce treba potrebovat.. :-) Ale zni to dobre
Odpovědět
tak já bych to třeba uvítala, abych si svatbu užila se svědkyní a kamarádkami a nemusela je tím otravovat. Sice mám velice spolehlivou svědkyni, na kterou se mohu obrátit ve všem a vím, že pomůže, ale taky chci ať si to užívá i se mnou. Když tyto starosti hodím na někoho cizího, tak si myslím, že je to lepší.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, já mám také vcelku představu a ráda si vše vymyslím sama, ovšem když někdo pomůže se zařizováním, tak to myslím vždycky bodne. Víc zkušeností než vy nemám, tak jsme na to minimálně stejně :-) Bohužel peněz není nazbyt, takže normálně bych o žádné koordinátorce neuvažovala, ale pokud byste se toho chtěly účastnit v rámci získání zkušeností, tak budu jedině ráda ;-) Pokud děláte průzkum trhu, tak se obávám, že za normálních okolností bych vaše cílovka nebyla, ale držím palce! Věřím, že hodně nevěst se zařizováním zabývat moc nechce nebo nemůže, ovšem jak velká je u nás nabídka těchto služeb a jestli je tu "místo" i pro další, to nemám zdání.
Odpovědět
Ahoj, máme s kamarádkou podobný úmysl jako zakladatelka :-) Nechci tady rozjíždět konkurenční boj, ale pokud by zakladatelka měla už "plno", klidně se obrať te na mě, chceme fungovat na kladensku a v Praze :-) Zkušenost mám se svou svatbou, vše jsem si zařídila osobně sama :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
@gabriela91
Odpovědět
Ahoj holky já bych to svatá zkusila plánujeme svatbu příští rok.jsme mladý pár asi37let, máme 5 léta dvojčata. :-D .@gabriela91
Odpovědět
Já bych do toho taky šla. Mám taky svou představu, ale nevím kdo ji za mě zrealizuje v den obřadu...
Odpovědět
Profilova fotka
Já také. Svatbu mám 20.9. tohoto roku, představu mám. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ja bych do toho take sla,obnoveni slibu mame pristi rok a pomoc by se hodila,ale jsme z Jiznich Cech.
Odpovědět
Souhlasím se @sagit a @packaf. V den D je dle zkušenosti dobré mít někoho, kdo se chopí organizace a nevěsty, ženichové a všichni svatebčané si můžou v klidu užívat svůj den a emoce s tím spojené. I přesto, že je svědkyně sebešikovnější, je fajn, když si ten den může užít s Vámi. Vím, o čem mluvím! :-) V případě, že byste měly zájem o služby svatební koordinátorky, můžete se na mne, prosím, obrátit. Přeji všem co nezdařilejší svatbu!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?