Svatební koordinátorka v Praze - doporučte

Vaše zkušenosti, co zařídili atd. ;-)
Odpovědět
tak já jsem spokojená, paní koordinátorka mi zařídila dekoraci + výzdobu,svatební výzdobu místa, zamluvila vše na hostinu a byla nápomocna i při rozhodování v nejrůznějších situacích a to za naprosto skvělou cenu.. vždy se s ní člověk mohl na všem domluvit a i mu poradila, navrhla několik variant i cenových samozřejmě a hlavně svým přístupem dokázala, že je profesionálka každým coulem :-) pokud by jsi měla zájem o kontakt, napíši do pošty .. hezké přípravy :-)
Odpovědět
Kamarádka má firmu na koordinaci svateb. Svatba trochu jinak na na FB :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda Vám nabídnu moje služby jako svatební koordinátorka. Podívejte se na naše webové stránky :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, mám jeden tip na svatební koordinátorku, je velice pečlivá a schopná a cenově velmi přijatelná, pokud by jsi měla zájem o kontakt, napiš do pošty....jiank krásné přípravy bez stresů:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rrichard Klidně doporučte přímo tady ve Fóru, uvedení jména nebo názvu firmy je v pořádku :) Do Fóra nepatří přímé kontakty (www, telefon, email apod). moulinka Asmira team
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj, my měli svatbu na konci března v Prachovských skalách. 120 lidí a samozřejmě jsme na poslední chvíli zjistili, že to asi nebudeme zvládat. Vybrali jsme agenturu Perfect Point a musím říct, že super. Holky se postaraly úplně o všechno (organizace hostů, a jejich ubytovávání, květiny, svatební průvod, organizace hostiny, oddávajících, koordinace hudby, zajištění fotografa atp.), dokonce mě i učesaly a nalíčily a večer rozvážely "opilce" do hotelů :-) Přijely do Prachovských skal už den předem, všechno připravily a přebraly veškerou komunikaci za nás, takže jsme se s manželem nemuseli ve svatební den starat vůbec o nic, a mohli se soustředit opravdu jenom na sebe. Bylo to vážně super, všichni byli moc spokojení! Takže doporučuju, jsou to profesionálky, výborně sehrané a navíc moc sympatické! Veronika
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj, určitě bych doporučila svatební koordinátorku. Záleží, co si budete přát, jsou schopni zařídit i dílčí aktivity. Nám pomohli s výběrem místa obřadu i hostiny, sladili design, pomohli při výběru šatů a obleku, doporučili vhodnou vizážistku, fotografa, kameramana, uváděli hosty po dobu, kdy jsme se fotili, zařídili netradiční tiskoviny...A HLAVNÉ já jsem byla naprosto v klidu....Měli jsme eventista.cz a doporučuji je všude!!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?