Svatební agentury v Brně- kterou???

Ahoj, ráda bych měla svatbu v Denisových sadech a bez agentury by to bylo složitý zařizování a lítání-nejlépe pro mě zařízení agenturou zamluvení termínu na matrice,povolenky a výzdobu...Takový nejvybíranější jsou NAIVE, EASY WEDDING a dostala jsem i dobrý reference na DREAMAGENCY.... Kde bude nejlepší cena společně s dobrým přístupem a ochotou??? Jednou je na agentury vychvalující reference a jindy zase jsou nevěsty naštvaný a znechucený přístupem. Která máte jakou zkušenost a co byste doporučily?
Odpovědět
Ahoj já mám osobní zkušenost s agenturou Jedinečná svatba a Míšou z Call me Bride - a může jen doporučit. Holky se přesně trefili do mého vkusu, vše naprosto bez problému, skvělý přístup, nápady a cena - domluvili jsme se jaké jsou naše možnosti a podle toho potom vymýšleli jak to celé uděláme :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj, právě o Call me Bride uvažuji. Máte s nimi někdo další dobrou zkušenost? Svatbu budeme mít příští rok venku, takže potřebuji jen pár židiček, stolek a nějakou drobnou výzdobu. Nebo mi můžete doporučit jinou? Easy wedding jsem už vyloučila. Díky. :-)
Odpovědět
Já mám zkušenost s Dream agency a naprostá spokojenost ;-)
Odpovědět
Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat - ze zvědavosti - proč využíváte/chcete využít služeb svatebních agentur? Je to kvůli zařizování a např. aby s vámi někdo oběhával kytky, šaty apod., anebo jen "pro ten pocit", že mám svat. agentku? Myslím, že jsme měli takovou - pro mě celkem velkou - svatbu s 60 lidmi a vše jsem si zařizovala sama, zejména o víkendu, protože pracuju od rána do cca 18h každý den a nějak jsem přes týden nestíhala. Rozhodně nikoho nekritizuju, že si svat. agentku/agenturu vezme, ale zajímalo by mě co je tím hlavním důvodem?? Protože těch 30 tis., nebo víc - přece mohu dát na svat. cestu, anebo super místo, jídlo, apod....
Odpovědět
Ahoj, já potřebuji svatební agenturu jen na obřad, aby mi dodali židle, stolek, popřípadě drobnou výzdobu...vše dovezou a odvezou. Máme místo pronajaté na tři hodiny, takže to výjde akorát na focení, obřad, gratulace, a pak se jede na oběd. A jelikož je to venku, tak musím pořešit nějak i mokrou variantu...altán nebo tak...jinak zbytek svatby si zařizujeme sami. ellvik: Děkuji za tip. :-)
Odpovědět
Důvod je tedy ten, že nemám cca 20 židlí, které bych mohla použít. :-) Samozřejmě by to šlo asi i bez toho, ale obřad bude trvat cca hodinu a to je dlouho na stání. Určitě pro prarodiče.
Odpovědět
@viki83 Ahoj Viki, my měli taky svatební agenturu na koordinaci svatebního dne a dávali jsem za ni jen 6 tis., takže žádné závratné částky to nebyly. Myslím, že ta 30ka je na tzv. svatbu na klíč (tj. řeknete si představu a kromě obleků a prstenů vám agentura podle vašich představ vybere a zařídí vše včetně výzdoby). My jsme s manželem zažili pár svateb, ať už jako hosté nebo svatby rodiny a naše zkušenost byla taková, že bez koordinace byl buď chaos, nebo si to všechno museli koordinovat nevěsta s ženichem spolu s rodiči a svědky. My jsme chtěli, aby bylo o každého postaráno, my v náš den nemuseli držet telefon v ruce a abychom nemuseli absolutně na nic myslet, nedívat se na hodinky, nic, což se také povedlo. Té částky vůbec nelitujeme a zpětně bych agentuře klidně dala nějakých 15 tis., kdyby mi to zařídila celé (ne na klíč, ale třeba nějaký předvýběr a zařizování, které nám zabíralo čas - např. řešit parkování, nenadále změny, předvýběr míst na obřad apod.). Byli jsme opravdu hodně zaměstnaní (včetně pracovních cest apod.) a ke konci nás to spíš štvalo než těšilo. Pro někoho jsou to zbytečné peníze, my toho opravdu ani trochu nelitujeme a znovu bychom to udělali taky tak.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam rozjednanou svatbu u Easy wedding a jsem spokojena. Pani je moc prijemna a odpovida rychle a na vsechno :-) @viki83 tak ja vyuziji agenturu na celkovou organizaci dne a taky na pripravy - dekoraci, catering, kytky atd. Nemam cas tohle vsechno obvolavat sama. Pracuji kazdy den a chvile volna chci travit jinym zpusobem, nez shanet tamto a toto. A svatebni den si chci uzit jako nevesta, ne jako servirka/koordinator abych chodila kolem 100 hostu a starala se o ne. Nebudu tu rozepisovat castku, nicmene to beru jako adekvatni odmenu tomu, kdo musi resit tyto veci za me ;-)
Odpovědět
@mejzy85 jak jsem řekla, jen mne to zajímá. My jsme to měli na statku a jsme velmi rádi, že pan majitel organizoval své zaměstnance od kuchařů až po číšníky a zařizoval nám to i ono, takže také nelitujeme toho, že jsme to měli tam kde jsme to měli a že to stálo takovou částku.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Mám šaty i výzdobu z Dream agency, komunikace, ceny a přístup je zatím skvělý. Mám objednanou výzdobu na obřad a půjčujeme si i dekorace na hostinu.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@aniiicka dost trapná reklama!
Odpovědět
Profilova fotka
@aniiicka Nezlobte se, ale podle data vaší registrace to vypadá na nepříliš povedenou reklamu, lepší by byl profi profil...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ted jsem se divala na stranky agentury Call Me Bride a musim rict, ze z toho mam dojem, ktery je ucebnicovy priklad jak vystrizeny z ucebnic marketingu: hned na uvodni strance ma agentura hrubku jako to prozaicke prase! Pry 'Organizaci svaDeb se zabyvame....' :-p Svadeb?! SVADEB?! Slysim 'd', pisu 't'! :-D Muze to byt super uzasna agentura, ale proste me odradila svou vlastni prezentaci - pokud jsou tak liknavi, ze prehlednou takovou hrubku na uvodni strane jejich webovych stranek, jak bych mela uverit tomu, ze organizaci svatby by venovali 100% pozornost? Takze holt hledani pokracuje...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam negativni zkusenost s Nejkrasnejsi svatba (Brno Komin). Pracuji tam dve slecny a obe jsou moc prijemne, nicmene extremne neschopne. jiz drive jsem si tam neco objednavala, slibily, ze jak jim to prijde, daji vedet a uz je to pul roku a nic. Bylo to pro zname, tak me to nechybi a jim se zda, ze take ne :-D Ale ted jsem si tam chtela koupit stuzku na vyrobu svatebnich vecicek. Nemely moji sirku a tak se pani podivala, zda lze objednat (bila stuha, nic extra). Stala vzadu u pocitace a ze ano, ze to ma jiz v kosiku. Tak jsme se domluvily, ze se stavim za 14 dni. Za 14 dni tam byla jen ta druha, totalne zmatena, i kdyz u cele akce byla. Stuhu nikde najit nemohla a porad nevedela, zda ji koupily nebo ne. Volala te druhe, ktera nekam odjela, ale bylo to k nicemu, mobil si nechala v obchudku..... (?). Tak si vzala moje cislo a velice slibovala, jak jeste ten den se ozve, az se kolegyne vrati. Napsala si listecek a dala si to na stolek. Jiz je to mesic a zadna zprava. Nedokazi si predstavit, jak tady ty dve organizuji celou svatbu, kdyz nedokazi objednat jednu bilou stuzku. Nevestam asi v den D pak pulka veci chybi..... :-S
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?