Svatebni agentura v Usteckém kraji. Kde je kvalitni?

Profilova fotka
Ahoj mile nevesty, chtela bych se zeptat, jestli nektera z Vas z uvazuje o pomoci od svatebni agentury? Pripadne kde v Usteckym kraji je nejaka a jeste k tomu kvalitni? Diky za odpoved 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak coo? asi tady neni moc holcin z teplic a okoli :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám menší zkušenost jen s mosteckou V. Moonou, ale to je asi z ruky, co...? Jsou tam moc milí a ochotní. A prý i šikovní. :-)
Odpovědět
Ahoj holky. Já o svatební agentuře neuvažuji. Vše si zařizuji dle svého, něco svépomocí a levněji. Ale ten kdo nemá čas na zařizování svatby, tak určitě sv.agenturu využije a ocení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
veronika.deskova: Taky tak. ;-) Ve svatebním studiu jsme si jen pořídili oblek. Ale na Moonu jsou myslím dobré reference... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
manogue: vzhledem k tomu, ze tady na SZ nic moc neni, tak Most neni tak daleko.. jenom se bojim, abych nemusela za vsim dojizdet do Prahy, protoze mi prijde, ze jsme tady porad nejak pozadu.. at co se tyce sluzeb tak treba jidla.. Koukala jsem, ze bych si objednala jidlo od nejake cateringove spolecnosti, ale tady v usteckym kraji Vam nabidnou chlebicky, jednohubky a pak naky bagety?! apod.. Predstavuju si svoji svatbu trochu na urovni, tak se mi ta situace moc nelibi...
Odpovědět
rousinkaa: ahoj, doporucila bych ti se klidne obratit na ruzne svatebni agentury treba z Prahy nebo strednich Cech. Loni jsem byla kamaradce na svatbe na Hnevine (Most) a vim, ze ji to delala nejaka prazska agentura a cenu za dopravu platili nejakym pausalem, coz odrazelo v podstate jen naklady za benzin. Hlavne ta agentura mela zkusenost, byla tam uzasna dekorace a i koordinatorky byly zkusene. A fakt to nevyslo nejak vyrazne draze. Kdyz budes chtit, pisni, sehnala bych ti kontakt.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?