Svatební agentura - koordinátor, Morava. Zkušenosti?

Dobry den, jsem tu nova a doufam ze mi nekdo poradi! Hledam svatebni agenturu na Morave - ma nektera z Vas osobny skusenosti? Zatim jsem mnela cenovu ponuku z jedne agentry ale zda se mi to strasne drahe. Svatba na klic a vyzdoba pro 45 lidi stala 45,000kc? Neni to nejak moc. Za informace budu moc vdecna!
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Svatba pro 45 lidí za 45 tis moc? Myslím že ani ne. Teda podle toho, co zařizují, protože nás svatba vyjde dohromady na 120 tisíc a bude nás 53.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, zařizuju si vše sama a koukám hodně po cenách.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme svatbu zařizovali sami, pro 14 lidí to vyšlo celkem na cca 26 tisíc... :-D Záleží na tom, co všechno tam chceš, my jsme to nijak nepřeháněli, ale zase jsme měli všechno, co jsme chtěli... Takže "princeznovské" šaty, profi fotograf atd. - ale zase nás bylo málo a hostina trvala "jen" 4 hodiny celkem. A to skoro nikdo nepil, ne že by to měli zakázané, ale nechtěli a taky chlapi řídili... Ale nikdo si nestěžoval :-) A ani bych nemusela na své svatbě opilé příbuzné... - přátelé na hostině nebyli, jen na obřadě.
Odpovědět
Chtela bych opravit, tych 45 tisic je jenom poplatek agentury za zarizeny a vybaneni dodavatelu a za vyzdobu na stul a stolicky. Takzvana svatba na klic. Jinak neni v tom zadne jidlo, pity, nic. Nevim ci bych to zvladla sama protoze ziju v cizine a domu se moc nedostanu.
Odpovědět
Profilova fotka
queenbee - a doma nebude nikdo, kdo by s tím pomohl? Navíc je otázka jak tu svatbu chceš mít náročnou, pokud ne moc, tak to ani moc zařizovat nemusíš... případně to zvládneš na dálku, jediný co jsme museli udělat naživo, bylo zajít na matriku a taky jsme se zastavili v hospodě. Pak už manžel všechno zařizoval po telefonu a po internetu... No a oblečení atd. to stejně musíš zařizovat osobně, to za Tebe žádná agentura neudělá. Já bych do agentury teda nešla. To ty peníze radši utrať za hostinu, nebo oblečení nebo svatební cestu...
Odpovědět
Kdyz rikas narocnou, tak jako je to 45 lidi, rada bych mnela obrad v kosteli a hostinu na zamku. Komplikuje se to taky tim ze 80% hostu bude s ciziny, taky proto sem chtela nekoho kdo ten den bude koordinovat. Asi mas ale pravdu, je to opravdu jenom ta matrika a pak zehnat dodavately. Doma je maminka a mladsi segra kterou ta svatba moc nebere:-( Nejhorsi to bude s vyzdobou protoze ja moc kreativny nejsem!
Odpovědět
Alllousek - muzu se zeptat kde pak budes mnet svatbu? Mas catering anebo to delate v restike? Mas nejake typy co se tyka cateringu?
Odpovědět
Profilova fotka
Maminka a ségra - to jsou dva lidi :-) Výzdoba - tu ale můžeš nechat na restauraci, pokud tam pořádají svatby, určitě to umí. Nebo zavolat firmě, která výzdobu zařídí, umí maminka nebo sestra určitě taky. V podstatě jde jen o čas, který tomu někdo věnuje, za což si ta agentura nechá zaplatit. Takže záleží na tom, jak moc jsi v balíku... :-) Ve Tvém případě ještě ubytování pro hosty, když jsou z ciziny, letenky si asi zajistí sami... Ještě mě napadla otázka, když 80 procent hostů přijede z ciziny - proč neudělat svatbu v cizině, aby jen 20 % hostů přijelo tam?
Odpovědět
Nastesti ubytovani si hoste plati sami! Uz i bez toho se ta castka blizky na 200tisic! (155 bez agentury :-) ) Svatbu delam dola hlavne kvuli tomu ze je to o pulku levnejsi nez v GB a taky proto ze z tych 20% je dam dost lidi kteri by neleteli. A taky hlavne bych chtela byt doma nekde na peknem zamku na Morave. Nerekla bych ze jsem v baliku spis jde o cas. Ale ted kdyz Te posloucham tak fact zacinam uvazovat ze to zvladnem i sami.
Odpovědět
Profilova fotka
queenbee - koukni do témat, které se týkají okolí místa, kde byste chtěli obřad, určitě ti tam holky poradí nějaké dodavatele, tipy, atd. ... holky u nás v tématu taky zařizovaly svatbu v čr ze zahraničí a zvládly to ;-) držím pěsti!
Odpovědět
Profilova fotka
queenbee - pokud budeš mít doma v ČR někoho, kdo bude ochoten ty věci, které nejdou zařídit na dálku, obstarat - maminku, sestru - tak bych řekla, že to bez agentury zařídit půjde :-) Hlavně pokud máš svatbu až za rok, budete na to mít dost času, takže klid. Uvidíš, že toho tolik na zařizování nebude, samozřejmě záleží i na tom, jak moc budeš náročná na detaily, my jsme např. svatební dort viděli až na hostině, protože jsme objednání a výběr svěřili majitelce restaurace (představu jsme řekli, ale jen hrubou)... - a dopadlo to dobře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja taky organizovala svadbu z anglie, s dvema detma, a zvladlo se to. Opravdu zalezi, co chces. Kdyz si projdes diskuse tady, najdes ty s dobrymi referencemi, a pak to pujde dal o moc lip. Krom toho hodne zamku uz ma svoje koordinatory, jen to chce se zeptat. Hodne stesti
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj Lara, to je spoznat na prvni schudzke jestli ma agentura opravdu nejake skusenosti nebo si jen z cloveka strili! Mne trvalo dost dlouho nez sem nasla nekoho schopniho! Predpoklam ze je to docela lehke si zalozit takzvanou "Agenturu" v Cechach? Zavidim ti ze si to zvladna nakonec sama, mne se to nepodari protoze ziji v zahranici a nekoho doma potrebuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja jsem teprve cerstve zasnoubena, svatbu planuji na rok 2011 nebo 2012. Muj nazor na agenturu je hodne negativni. Radi si svatbu zaridime a udelame sami. Podle meho nazoru si agentury berou velke penize za nic, mozna se pletu. A hlavne chci se ujistit, ze vse je podle nasich predstav. :-D
Odpovědět
que: myslím, že bez agentury se pohodlně obejdeš, určitě bez této, protože ta cena je nehorázná! Pravda je, že je dobré mít nějakého schopného organizátora v den akce, kdo ví co a jak, na vše dohlíží a organizuje, ale to může být klidně někdo ze svatebčanů, nebo nějaká kamarádka, někdo s organizační schopností... ;-) :-) ano, dá to víc práce, ale ušetřená částka je dost značná :-) A uvažovala jsi už, kde by to mělo být? Hostina na zámku - už máš představu?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,máte někdo konkrétní zkušenosti s agenturou,že by Vám něco zařizovala??Já také zrovna nějakou hledám. Hlavně si nevím rady s místem,protože půlka lidi bude z ciziny.A taky chci aby se o ty lidi nekdo staral, rikal ted pujdem sem,hlavne kvuli tomu,ze si ty 2 tabory nebudou rozumet :-(
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
možná by to chtělo spíš nějakého koordinátora, než vyloženě agenturu, ale taky by mě zajímalo: měli jste někdo agenturu? Co zařídili a kolik to stálo? :-)
Odpovědět
natrix: ta moje agentura je vice koordinator. Protoze bydlim v cizine bude zarizovat take veci jako jsou doklady k snatku na matrice, preklady, dekoraci den pred svatbou a dalsi veci ktere jeste nemam zarizene. Ja sem si nektere veci take zarizidila sama, jako treba foto, video, kapelu. Take bych nechtela nikoho v den svatby obtezovat s koordinaci, tak budu mnet koordinatorku ktera to vsechno zaridi a mi si muzeme jenom uzivat naseho dne. Ta castka neni az tak strasne vysoka, stejne by mne to vyslo asi vice kdybych mnela letat sem a tam a vsechno si zaridit sama. A na vic, sikovna agentura/koordinator ma sve dodavatele a vetsinou zaridi slevu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, snad nerusim. Kolik stoji si nechat udelat svatbu pres agenturu nebo mit sveho koordinatora. Slysela jsem, ze si plati az 16 000Kc. Chci mit svatbu pro 45 lidi a jak ctu diskuze, docela se bojim priprav. Mame svatbu jeste hoodne v nedohledu, teprve si uzivame zasnuby.
Odpovědět
Elin...ka: myslim ze zalezi na tom co vsechno budes potrebovat zaridit. Nektere agentury berou 25,000 za svatbu na klic, a nektere si ptaji 100kc za hodinu. Take zalezi jestli je to amater nebo uz ma vic skusenosti asi tak jak se vsim.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
andrea: mas uplnou pravdu. Muzes mi napsat do IP meno? Snad to neni ta moje =-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky, prosím vás jmenujte a pokud to jde, pište i ceny, tohle je hodně dobré téma pro nás nevěsty z Moravy! I když já už mám po svatbě a koordinátora jsem nevyužila (což mě mrzí), všem kamarádkám co se chtějí vdávat jeho účast doporučuji (pokud nemají šikovného příbuzného, který se dobrovolně obětuje ;-) ) Každý tip i negativní zkušenost je radou nad zlato.... ;-) x-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Emerald: Andrea ma pravdu. Cena se lisi, ja mnela ponuku od 2 agentur a 1 byla o 10,000 vice :-|
Odpovědět
que: já to samozřejmě nemyslela tak, že bys sem měla létat a zařizovat to, to je pak jasné, že by to vyšlo dráž než koordinátor ;-) :-) záleží taky, jaký asi bude celkový rozpočet, jestli je největší položka koordinátor, nebo naopak zcela zanedbatelná, ale zcela určitě doporučuji jakéhokoliv koordinátora (klidně příbuzného nebo někoho z přátel) ale je třeba, aby tam byl takový člověk... je to lepší, než když nevěsta se ženichem říkajuí co kdo a kdy... ;-) můj názor je takový, že zo jde i bez rpofíků, ale hůř, je to náročnější, ale pokud si je můžeš dovolit, tak proč ne ;-) i tak bych si ale zkusila sehnat nabídku více agentur a vybírala nejvhodnější :-)
Odpovědět
natrix: ta polozka neni tak velka, asi tak 8% z celkoveho rozpoctu. I proto sem se nakonec rozhodla jednu "proficku" mit. Radeji budu mit v den klid a nebudu zatezovat nikoho z hosti. Ale take verim ze se to da zvladnout i bez, mozna kdybych bydlela doma tak bych nikoho nepotrebovala. Mnela sem nejake ponuky a verim ze sem si vybrala nejvhodnejsi s ohledu financii a take skusenosti. :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?