Svatební agentura Easy Wedding nebo Naive?

Profilova fotka
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, zda máte zkušenosti s těmito agenturami. Pořád váhám, kterou vybrat. Díky za reference.
Odpovědět
1
2
tak jak jsi se nakonec rozhodla? My jsme meli schuzku jak v Naive, tak i v EasyWedding...a predbezne jsme vybrali EW.
Odpovědět
@veroniquecz Tak já mám zkušenosti s EW a musím říct, že co se týče komunikace bylo vše super. Ovšem jak došlo na činy, tak se to začalo pomalu hroutit. Měli jsem obřad v Královské kapli na Špilberku s tím, že tam bude výstava "V bílém". To dle informací naší koordinátorky mělo obnášet to, že kaple bude vyzdobená jako obřadní místnost. S výzdobou jsme souhlasili kromě květin na obřadní stolek - ty jsme chtěli mít svoje. Když jsme přišli s koordinátorkou do kaple 3 dny před obřadem, tak jsem myslela, že mě odvezou nohama napřed. Uprostřed místnosti stála figurína v životní velikosti v historických svatebních šatech. Kolem kaple (v každém výklenku) byly fotografie formátu A2 od roku 1900-2000 v duchu svatebním. I přes léta 80., kde byla nevěsta s rudou rtěnkou, šíleným účesem a šaty měla s dlouhým nabíraným rukávem - no prostě šílené!!! Přítel hlásí: " To snad bude vše pryč, ne?". Odpověď zněla - NE - to je ta výzdoba. Chtěli jsme na rychlo měnit (3 dny před svatbou) místo obřadu, protože jsem začla být dosti hysterická, že se tam vdávat nebudu atd. Nakonec jsme se s agenturou dohodli, že to předělají - figurínu zavřou do jiné místnosti, veškeré fota sundají a nazdobí vše dle našeho přání. Chtěla bych jen upozornit, že EW o této výzdobě nevěděl (bylo to v režii Špilberku), ale zas na druhou stranu prodávají a nabízejí něco jiného. My jsme kupovali obřad v Královské kapli za určitých podmínek a co to nám pak bylo prezentováno, bylo tzv. "na rakev"!!! Teď již se tomu směji, ale v ten daný moment jsem myslela, že je po svatbě! Pak přicházeli v den obřadu další změny a to hudba (kvarteto) měla být v horní části kaple, ale paní koordinátorka neměla klíče, tak je tam nemohla pustit a proto byla hudbe vedle oddávajícího (což mělo za následek to, že byli příliš hluční a oddávají byl špatně slyšet), další kopanec přišel, když jsme byli domluvení, že prstýnky nám podá ženichův svědek, také se to tak nestalo, podala je matrikářka....takže asi tak. Pro někoho jsou to možná kravinky, pro někoho ne. Svatba i tak byla úžasná, neopakovatelná a plná emocí. ;-) A užili jsme si ji na 100%. Rozhodně milé nevěsty nečekejte, že Vám vše vyjde na 100% :-) , já to čekala a říkala si, že mám vše tak perfektně zorganizované a naplánované, že si mi nemůže nic špatného přihodit a ejhle :-)
Odpovědět
:-)Tak to je mazec... to by me asi taky mozna misto svatby odvezli s hysterickym zachvatem:) jsi me trosku vydesila...ale je potreba se pripravit na vse, to je fakt:)
Odpovědět
No pochybuju že o tom EW nevědělo, oni jsou orgánizátorem akce :-|
Odpovědět
Spis o tom meli vedet... samozrejme, ze by si kazdy rad udelal celou svatbu sam, vcetne vyzdoby, organizace, ale pokud nemate ochotne kamarady, ci rodinu, ktera by to zvladla, pak je agentura nejlepsi volbou, jak mit svatbu bez vetsiho stresu, starosti...(pokud agentura pracuje jak ma).
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si vybrala EW a zatím spokojenost. Budem mít obřad venku, takže po nich chci jen přípravu místa obřadu. Paní byla milá a ochotná - to jsem asi 5 krát měnila místo obřadu, nemohla jsem se rozhodnout a žádný problém v tom neviděla.
Odpovědět
@bysk2103 EW o tom při podpisu smlouvy s námi nevědělo, ALE že je něco jinak než má být se agentura dozvěděla cca 2 měsíce předem. Nikdo nás o tom neinformoval, dala se spousta věcí vyladit. Např. p. Blažek ze Špilberku nám osobně řekl, že technici schválně spěchali s tou "super" výzdobou tak, aby byla na náš termín (15.9.2012) v cajku. To se vše dalo pozměnit a mohli ty šílené fotografie a figuríny instalovat až po našem termínu. Takže kdyby paní z EW nás o tom informovala "ihned" jakmile došlo k této změně, tak se mohlo vše vyřešit v pohodě a bez nervů. Prostě to zamlčeli a čekali, že to nějak vezmeme...to se mi prostě nelíbí a není to fér jednání! Až jsem udělala scénu, tak paní z EW byla velmi ochotná to řešit...to neříkám, že ne, ale dalo se to vyřešit už s předstihem a v pohodě. A ještě bych k tomu dodala snad jen to, že pokud něco nabízím, tak za to beru plnou odpovědnost a pokud na "zboží" mám další dodavatale, tak je to zase a pouze na mou odpovědnost. EW se oháněli podepsanou smlouvou, kde bylo uvedeno, že obřad bude konán v rámci výstavy "svatba v bílém". To ano...ALE výstava "svatba v bílém" nám byla prezentována ze strany EW naprosto jinak než byl konečný výsledek (teda vlastně ne...židle měly bílé potahy, tak jak měly mít ;-) ) ...a že to organizátor akce změnil, tak to pardon, ale mě jako konečného odběratele to opravdu nezajímá a nevidím důvod, proč bych měla sklapnout uši a držet krok. Já jsem si zaplatila zboží, které mi bylo nějak prezentováno a dostanu něco jiného...to je jak když si půjdete koupit krásné kozačky a místo toho vyfasujete papuče...a to že výrobce do obchodu dodal pouze papuče a proto já nemůžu dostat kozačky, které jsem měla předplacené. Tak mi přece paní prodavačka nevrzne ty papuče a bude předstírat, že jsou to kozačky. Dobře...po domluvě zkusíme z papučí udělat kozačky...ale ty pravé kozačky to nikdy nebudou...a mně jako zákazníkovi takové jednání opravdu vadí a nelíbí se mi přístup EW se od toho distancovat. Já chápu, že EW za to nemůže, ale berou na sebe riziko, že jsou zprostředkovatalé obchodu. Tak se pak mají za problémy svých dodavatelů hrdě postavit. A ne čekat, že na poslední chvíli se to už řešit nebude a třeba se ani na poslední prohlídku místa obřadu podívat nepůjdeme. Nicméně...třeba jsme byli pouze jen v blbou dobu na blbým místě a EW a Špilas také neměli zrovna své dny 8-)
Odpovědět
Ta situace s výstavou nás mrzí, do poslední chvíle nikdo nevěděl, co z historického oddělení do kaple umístí, nakonec šlo o jednu vitrínu s displayem historický šperků a kabelek, jednu figurínu v historických svatebních šatech, která stála ve výklenku v zadní části místnosti. Když tam stály hosté, tak nebyla ani vidět. Jinak zmíněné fotografie byly na tento obřad všechny odstraněny, zůstala tam jen bílá organza a skleněný čirý rám. Bohužel výstava se musí chystat několik dní dopředu, aby byla připravena na slavnostní zahájení, které bylo hned v následujícím týdnu po této svatbě. Pro lepší představu přikládám i fotky z kaple, kde je to tedy již včetně fotografií. Během výstavy má každý slevu 20% z ceny obřadu. Každému klientu se snažíme vyjít maximálně vstříc, ale nejsme kouzelníci. Dle mého názoru to bylo připraveno vkusně, slečna tam přišla na prohlídku, když se věci teprve chystali a to vypadalo hrozně. Jinak výstava Svatba v bílém je až do prosince 2012 a mohu ji jen doporučit, podílí se na ní i Moravská galerie v Brně.
Odpovědět
Profilova fotka
Já holky když Vás poslouchám tak je lepší žádnou agenturu nemít! dáte za to moc peněz a k ničemu, pak zjistíte , že to není podle Vašich představ a že třeba nejsou ochotní to udělat i třeba sebe menší změnu.Já si vše dělám sama jen teda potahy na židle mi tam dá kastelánka a dovyzdobí mi to paní z Brna , kterou mohu za sebe doporučit , mám od ní i hodně věcí na svatbu , vlastně praktocky vše
Odpovědět
@sentens napsala jsi to do vsech moznych diskuzi, tak uz se prestan opakovat!
Odpovědět
Článek se načítá
Mohu doporucit svatebni agenturu Le Reve www.lereve.cz pani Martina Kaderova,delala nam svatbu minulou sobotu a vsichni byli nadseni!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@sentens já právě si zařizuji vše sama a mám klid a hlavně to vyjde o hodně peněz míň a když se něco pokazí tak to můžu svést jen an sebe a nebo teda na budoucího manžela dle situace a nálady:) no tak koukám dle toho co jsi napsal, že je to opravdu děsné chování, po tolika letech a za takové peníze by se měli chovat daleko líp!! a copak Ty můžeš za to , že se něco zdrželo?to je děs tohle ....
Odpovědět
Tak ta svatební výzdoba na fotkách výše je PEKLO, kdo by se chtěl vdávat v galerii, tak si zařídí svatbu v muzeu. Já přijít do kaple a tam všude nějaké skleněné plochy s fotkama z roku jedna dvě, tak mě raní mrtvice na místě... Výstava skvělá, ale na svatbu teda fakt ne. @lllucinkaaa Ještě že ses bránila. Pak bys koukala na svatební fotky a za hlavou měla figurinu ve svatebních šatech v životní velikosti.
Odpovědět
Profilova fotka
@sentens no my si budem i zdobit restauraci večer před svatbou sami:) Majitelka je moje dobrá známá a má strach ,aby se mi vše líbilo:) a cos e týká obřadu tak v podstatě koordinace bude na farářovi a kastelánce :) tak, že to mám zadarmo a nějak to dopadne :)jako tohle co udělali Tobě je hnus !!
Odpovědět
@letadlo13 jen pro info Spilberk je Mestske muzeum Brno a slouzi predevsim k poradani vystav a kulturnich akci, fascinuji me nevesty ktere si za pronajem ve vysi 5tis narokuji veskere prostory hradu pretvorit k obrazu svemu.
Odpovědět
@ivar To já nemůžu vědět, že to je muzeum :-D Pod pojmem kaple si bohužel představuju něco jiného.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
NAIVE rozhodně nedoporučuji!!!! Mám velmi špatnou zkušenost s koordinací sice pouze obřadu, ale i to mi stačilo k tomu, abych si uměla představit, jak by moje peníze vyletěly oknem, kdyby koordinovaly celou svatbu! Jednak si nachali zaplatit za 500 Kč asi za hodinovou předsvatební schůzku přímo v kostele, kde jsme měli dohodnout podrobnosti průběhu před a po obřadě a tato schůzka byla úplně k ničemu, protože vše, co jsme si tam domluvili bylo úplně jinak a špatně! I pan farář nám potvrdil, že dle jeho názoru svatební koordinátorka svoji práci nezvládla. A nejhorší byl přístup samotné majitelky agentury, když jsme po svatbě šli s manželem řešit naši nespokojenost. Napřed nebyla osobně v agentuře vůbec k zastižení, nešlo se jí ani vůbec dovolat na mobil a když už se nám to povedlo, tak majitelka neoblomně tvrdila, že oni nijak nepochybili, že vše udělali tak jak to mělo být a že nevidí důvod vrátit nám třeba jen část (1/3) toho, co jsme zaplatili. Vůbec žádný náznak o vyřešení situace nějakým kompromisem, na to, že tato agentura musí vydělávat šílené prachy a na to, že nám majitelka tvrdila, že jim záleží na spokojenosti zákazníka a udržení dobrého jména agentury. Kecy!! Klienti jsou jim ukradení a každá svatba je pro ně jen každodenní business bez ohledu na to, že pro svatebčany je něco výjimečného, co prožijí (v tom lepší případě) jen jednou za život. A vzpomínky na jednání této agentury mi bohužel kazí vzpomínky na jinak krásnou svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Kdo by chtěl, může juknout na můj profil nebo Vám pošlu do IP web:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ja mam s Easy Wedding cerstvou zkusenost a jsem naprosto u vytrzeni z takoveho jednani! 3.4. 2014 jsem do agentury volala s tim, ze mam zajem o pujceni konkretniho iventare na srpen. Pani mi rekla, at inventar vypisi do objednavky, s tim, ze mi posle instrukce, jak bude pujceni probihat. Objednavku jsem tedy vypsala, nasledne jsem obdrzela potvrzeni, s castkou a dnem, kdy inventar obdrzim, kolik zaplatim kauci a jak inventar vratim a kdy mi bude kauce vracena. Vcera - 5 dni pred svatbou !!! me od pani prisel email, ze neobdrzela potvrzeni me objednavky a timto ji stornuje. Kdyz jsem ji napsala, ze jsem o zadnem potvrzeni informovana nebyla, ze mi po telefonickem rozhovoru bylo receno, ze objednavka je zavazna a jak se bude dale postupovat, napsala, ze si po tolika telefonatech nemuze pamatovat, komu co rikala a ze se bud plati zaloha, nebo potvrzuje objednavaka a ja ze nemam ani jedno a ze me do zitrejsiho svozu uz nedostane je ji ji lito! Usoudila jsem, ze bud na moji objednavku zapomela a inventar k dispozici nemela a nebo se ji naskytl lepsi obchod do ktereho musela moji objednavku zakomponovat, ale udelat ze me totalniho blbce, to si mohla odpustit. Az tak me o pujceny sortiment nejde, rychle se zaridim jinak, ale jestli tedy pripravuje takto "pekne chvilky" nevestam pri pripravach, to potes panbuh!!!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Mám čerstvou zkušenost s Easy Wedding a doporučit rozhodně nemohu. Zaplatíte za pronájem prostor a výzdobu 8000kč + 15 korun za barevnou mašli na každou židli!! (jako opravdu?!??), nepochopila jsem co by na obřadu dělal svatební koordinátor za 1500, kterého nám automaticky připočítali k nabídce (a my ho odmítli). Obřad se musel převzít 30 min před obřadem, aby jsme věděli kde co je a jak se např. ovládá fontána..... ale to svědkovi při předávání říct zapomněli :) taky se zapomněli zmínit že květinová výzdoba je z umělých květin!
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam rozpracovanou svatbu s easy wedding a zatim spokojenost. Uz tu jedno nedorozumneni bylo, ale vyresilo se to hned a v klidu, takze zatim si nemohu stezovat. Pani ochotne odpovida hned jak muze a hlavne na vsechno a v detailech. Koordinatora na obrad mame taky - jeste jsme o tom nejak nemluvili, ale rekla bych, ze jedna se hlavne o to, ze tam nachysta dekoraci, pak pohlida usazeni, druzicky atd. abychom se nezdrzovali a pak po obradu zase prostor vyklidi a kvetinovou vyzdobu preveze na misto, kde bude hostina. @maslik888 o tom, ze se jedna o umele kytky nebyla rec. Na to se schvalne zeptam. To vam jako dali umele i na svatebni tabuli?? Nebo jen do obradni sine (tam teda skoro vzdycky byvaji umele, tak to me az tak nehecuje, spis ta tabule :-D ). Jinak jsem zrovna vcera byla na svatbe, kde meli masle na zidlich a rekla bych, ze to prezila tak 1/3 jestli hodne. Myslim, ze uz to podruhy pouzit nemuzou, lidi na to porad slapali vecer a trcely z toho nite. Tak to chapu, ze si uctuji i masle zvlast. Jinak jste spokojeni s jejich servisem?
Odpovědět
My jsme meli od easy wedding vyzdobu jen na obrad, a kvetinove stojany byly z umelych kytek. Kvetinovou vyzdobu na tabuli jsme objednali v Rosebude a byla jsem naprosto spokojena,. Jde jen o to ze o tech umelech kytkach nam rekli den pred svatbou a nemela jsem cas objednat nejake zive v kvetinarstvi. Masle byly jen na obrad na 15 min takze to prezily :) popremyslej jeste jednou nad koordynatorem obradu, protoze uklid, priprava uz jsou v cene pujcovneho
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?