Svatební agentura - ceny a zkušenosti

Ahoj, bydlíme s přítelem v německu ale chceme svatbu v čechách, protože tam máme většinu známých, bohužel by pro nás bylo plánování takhle na dálku problematické a chceme svatbu už letos v srpnu uvažujeme nad nějakou agenturou. Můžete se prosím podělit o vaše zkušenosti s agenturami, jejich cenami a různými možnosti které nabízí? děkuju moc :-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj přesnou cenu ti asi nikdo nedokáže povědět, protože vše záleží na tom, jak si to představuje vy, kolik hostů, co na jídlo apod., takže tu si stanovíte asi až a agenturou. Podívej se na Weddingdesign.cz, kamošce zařizovali svatbu abylo to opravdu ve velkém stylu.
Odpovědět
většina solidních agentur má alespon orientační ceník služeb přímo na webu nebo jej zašle na vyžádání, rozsah služeb si stanoví většinou klient sám, jestli chce jen obřad a administrativu, nebo zajistit dílčí dodváky či celou svatbu na klíč :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem svatební koordinátorkou již čtvrtým rokem. Každá nevěsta je vždy ze začátku trošku bezradná a pak pomalu jak se začíná do jednoltivých věcí zasvěcovat, tak ji to začíná bavit a začíná si přípravy užívat:-) Nabízíme jak svatby na klíč, tak zařízení pouze jednotlivých dodavatelů (květiny, místo atd.), tak i koordinaci svatebního dne. Podívejte se na naše strány a samozřejmě kalkulaci Vám mohu udělat na vyžádání. Nina Fukalová
Odpovědět
Profilova fotka
@ariana7 Dobrý den, rád bych nabídl naše služby. Svatbu připravíme ( od A-Z ) v interéru či extriéru dle zadání. Děkuji Kostolnik
Odpovědět
@kjlb děkuji Vám moc za nabídku, ale já jsem již pul roku vdaná :-)
Odpovědět
Ahoj holky, jsem tu nová. Kdybych chtěla nějakou dobrou svatební agenturu v Ostravě, poradíte mi?
Odpovědět
@modeno1 Ahojky, my měli svatební agenturu Kopretina z Ostravy a můžu vřele doporučit. Skvělý a milý přístup a na svatbě jsme se nemuseli o nic starat a svědci to měli taky v pohodě a mohli jsme si celou svatbu krásně a v klidu užít. Měli jsme od nich celou výzdobu, zařízení obřadu (včetně hudby), výzdobu hostiny a celou květinovou výzdobu na obřadu i hostině (včetně svatební kytice, korsáží a kytic pro maminky) - můžeš kouknout ke mně do albíčka ;-) Svatební agentury mají obrovské zkušenosti, takže i pouhé konzultace jsou dle mého názoru velmi cennou pomocí při plánovaní svatby - aspoň teda dle mé zkušenosti :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/catalog/vendor...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@ariana7 ahoj moc by me zajimalo jak nakonec dopadla tvoje svatba rizena ze zahranici?mam totiz stejny problem chteli bychom se vzit v cechach a je narocne jezdit do cr zarizovat svatbu.dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj mne by zajimalo kolik si agentura nauctuje za praci,ze to zaridi. jestli to jsou oduvodneny castky nebo nesmyslny penize navic.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja doporucuju Terez Agency(staci zadat do google).... Sama ji mam a je to mlada zacinajici agentka,takze ma nizsi ceny. Je ale velmi otevrena,napadita a snazi se maximalne pomoci nejen radou,ale i prakticky. Ma kolem sebe tym,takze je schopna zaridit celou svatbu. Mozna to zni jako placena reklama,ale neni to tak. Jsem s ni jen velice spokojena,a tak bych ji rada doporucila dal,at se ji dari.
Odpovědět
Profilova fotka
@luci728 jeste dpoplneni meho predesleho prispevku specielne tobe... vim,ze zarizuje nejakou svatbu take na dalku...myslim,ze z Anglie,ale nevim jiste. Jednou mi o tom povidala,ze je to tezsi,ale mela jsem z ni pocit,ze bez problemu zvlada. Sama je z Brna,ale zarizuje jim to v Praze..
Odpovědět
@luci728 hihi, nakonec jsem zvládla všechno sama naplánovat. Ale těch hodin strávených u počítače :-D .... každopádně lépe to nemohla žádná jiná agentura naplánovat.... měla jsem všechno, co jsem jen chtěla... takže se toho neboj, pokud jsi kreativní a máš aspoň trochu času.... (já naplánovala celou svatbu za cca 4měsíce a do toho jsem ještě dělala státnice, to celé na dálku)... jde to :-p :-p
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?