Svatební agentura a její práce

Profilova fotka
Ahoj,najmuli jsme si svatební agenturu,ale nefungují jak mají,teda aspon ne jak bych si představovala,píšu jim maily s poznatky a oni odepíší jeden strohý mail za dva týdny,což podle mě není fungování jak má být,jak jste to měli vy které jste měli svatební agenturu.
Odpovědět
Profilova fotka
no jestli odpověděli za 2 týdny jednou, dala bych jim ještě šanci, třeba byli na dovolené nebo tak něco. Pokud to udělali víckrát, asi bych nějak vycouvala. Nebo jasně řekla, že takhle si to nepředstavuješ, spousta firem se pak celkem probere. Mě samotné se stalo něco podobného, ale pro změnu s marketingovou agenturou, která mi dělala stránky, které jsou furt s chybama a facebookovské stránky mi "dělají" už měsíc. Za toto své rozhodnutí bych se nejradši nakopla :-). Některým se hold do práce moc nechce.
Odpovědět
Profilova fotka
Tohle si myslím, že není korektní jednání a dobrá vizitka agentury. Když nereagují při přípravách, jak ohební budou v den svatby...? Mám svatební agenturu a snoubencům odepisujeme max do druhého dne, i když máme např. realizaci svatby jiné... jen můj pocit.
Odpovědět
A na jakou službu jste si je najali? My jsme si teda s koordinátorkou nějak zvlášť nepsali, spíš jsme měli různé schůzky, kde jsme probírali konkrétní věci a když bylo něco urgentního, tak jsem je prozvonila a oni mi volali nazpátek. Moc jsem nepochopila to s tím psaním poznatků...jak to jako myslíš?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?