Plánování svatby online

Ahoj holky, tak mám za sebou romantické zásnuby a nemeškám a pomalu se začínám těšit i připravovat. VZhledem k tomu, že budeme mít malý rozpočet, ale také proto, že mě to baví, jsme se rozhodli s přítelem, že nebudeme najímat agenturu. Možná jen koordinátorku svatebního dne, pokud neseženeme někoho organizačně zdatného z řad "hostů". Máte zkušenost s nějakým programem, nebo jak to říct, který by v plánování pomohl? Narazila jsem zatím na www.svatbaonline.cz a www.svatbonet.cz. Akorát, že v těch svatbách online je podle mě spíš jen web a tak, svatbonet má i další funkce, ale než si něco zaplatím, ráda bych znala vaše zkušenosti. Koukala jsem, že v cizině je toho poměrně dost a tady smutné, ale zas v aj se mi to celé mít nechce. Děkuji za pomoc :)
Odpovědět
https://weddingplanner.co.uk/ todle je treba moc povedene mi prijde
Odpovědět
Profilova fotka
@greenotop Dobrý den, na toto téma jsme napsali stručného provůdoce: http://elody.cz/45-svatebnich-ukolu Není tam vše, ale můžete to brát jako takový přehled 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Já jsem spíš fanouškem psané podoby, takže za mě třeba tohle https://www.eppi.cz/svatebni-planovac člověk si to vytiskne a pak si to může vložit do diáře, může si v tom škrtat, vkládat poznámky a tak :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?