Mate nekdo zkusenosti se svatebni agenturou Zazitkova Svatba?

Budu se vdavat pristi leto. Jelikoz to bude celkem velka svatba budeme potrebovat pomoct s organizaci. Byla mi nabidnuta zazitkova svatba, ale protoze na jejich webovych strankach zadne recenze nejsou tak to zkousim tady. Mate nekdo zkusenosti s touhle agenturou? Moc dekuji
Odpovědět
Měla jsem svatbu toto léto s touto agenturou a jsem velmi spokojena. Všechno klapalo jak mělo, nemuseli jsme se o nic starat. Poptávala jsem více agentur, ale jediná tahle agentura, mi v den svatby neomezila jejich práci časově, ale byla s námi už od pátku až do neděle do posledního hosta. Hlavně jsem si vážila toho, že i když měli hodně práce, starali se i o to, abych v tom stresu jedla a i pila. Za mě mohu určitě doporučit. Jinak přeji krásnou svatbu.
Odpovědět
Ahoj budoucí nevěsto :-) Svatební agenturu(zazitkova-svatba.cz) vřele doporučuji !! Měla jsem je na svatbě a o nic se nestarala krásná svatba na klíč. Perfektní spolupráce s Marcelkou . Měla sebou ještě čtyři holky a hezky o nás pečovali a profesionálně celou svatbu už od obřadu až do konce zvládli. Takže DOPORUČUJI ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?