Koordinátorka svatby z Prahy - doporučíte?

Profilova fotka
Zdravím všechny již vdané a mám na Vás prosbu. Sice svůj den budeme mít až příští rok v létě, ale myslím, že na zjišťování není nikdy brzy. Ráda bych se proto Vás, které jste měli svoji koordinátorku na svatbě, zeptala na reference a na doporučení. Raději sáhnu po nějaké "ověřené" slečně, než jít na blind. Moc děkuju!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,doporučuji Vám svatební agentku paní Javornickou z agentury Magická svatba, se kterou už nějaký čas spolupracuje i naše trio. Milá koordinátorka se vstřícným a individuálním přístupem - má bohaté zkušenosti a myslím, že budete spokojeni i s cenou.
Odpovědět
Profilova fotka
@japonka Děkuji Vám moc ..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
@allykou Hezký den, můžu se zeptat, jak to nakonec dopadlo s Vaší koordinátorkou? Děkuju moc :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych vám nabídla služby koordinátorky, zavolejte mi nebo napište email a domluvíme si nezávaznou schůzku, kdy mi sdělíte své sny a představy. Hezký den
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Dobrý den, za sebe doporučuji vyhnout se svatební agentuře Dvě ano. Kamarádce organizovaly svatbu a bohužel několik zásadních věci nezvládly. Neříkám, ale že s ničím nepomohly, to bych jim křivdila, jen na někoho kdo se vydává za profesionály a nechává si za to platit tam bylo až moc pochybení.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?