Koordinatorka s anglictinou (idealne portugalstinou) - Celadna u Frydku-Mistku, 18.7.2017?

Hezky den vsem, planujeme mezinarodni svatbu v Beskydech a asi dve tretiny ze 100 hostu nemluvi cesky, takze bych rada nasla koordinatorku s anglictinou. (Idealne i s portugalstinou, protoze snoubenec je Brazilec a jeho rodina nemluvi ani anglicky... jo, bude to legrace v rytmu samby a cimbalu. :-D ) Dekuji za vsechny tipy a kontakty! Alena
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré odpoledne, domnívám se, že ta portugalština může být poměrně oříšek (ve smyslu nalezení koordinátorky, jež hovoří portugalsky). Zkusila bych možná spíše jít cestou mít anglicky hovořící koordinátorku (resp. na ten počet hostů dvě) a k tomu případně na pár hodin tlumočníka na ty nejexponovanější momenty. Otázka je, zdali to je skutečně třeba, teoreticky by si to mohl vzít na sebe i některý z hostů hovořících oběma jazyky. Teď v září jsme koordinovali vietnamskou svatbu, snoubenci a většina rodiny hovořili česky nebo anglicky. Pro část rodiny z Vietnamu hovořící jen vietnamsky vždy někdo ty potřebné informace přeložil.
Odpovědět
Drzim palce!!! Ja si take beru Brazilce, ale jeho rodina mluvi alespon zakladne anglicky :) tak to bude jednodussi. Budete shanet na obrad tlumocnika? Nebo nekdo z hostu slozi slib matrikarce? Pokud na nekoho s portugalstinou narazim, dam vedet.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?